Nogomet 18.12.2017. 06:29. Zadnja izmjena: 18.12.2017. 06:29.

Vodeći strijelac 4. HNL

«Čepa» i dalje nerješiva zagonetka za protivničke igrače

Iako su neki sumnjali u njega da u višemu rangu natjecanja odnosno u 4. HNL Čakovec-Varaždin možda neće sa lakoćom zabijati pogotke te protivničke obrambene igrače i vratare tjerati u očaj Stjepan Krznar «Čepa» nogometaš Dinama iz Domašinca potvrdio je da je stroj za golove te je sa 21 postignutim pogotkom vodeći strijelac 4. HNL-Čakovec-Varaždin. «Čepa» kako ga svi od milja zovu na upit kako postiže stalno zadivljujuću formu sa smiješkom na licu nam je odgovorio.

- U svakoj utakmici dajem sve od sebe, ne štedim se i jednostavno me ide. Moram pohvaliti i sve svoje suigrače koji su zaista jako dobri nogometaši, trenera Nikolu Goričanca koji se odlično uklopio kod nas, a posebno treba istaknuti da smo i izvan terena svi jako dobri prijatelji i klapa koja se druži i poslije utakmica gdje iste analiziramo kako bi ispravili greške te igrali još bolje. Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Josipom Đurkinom nas izuzetno dobro prati što je vrlo važno jer bez toga nema niti uspjeha.

Zasigurno me pobjeda protiv vodeće ekipe prvenstva Nedelišća na domaćem terenu jako razveselila, a i posebno sam bio sretan što su moja tri pogotka pridonijeli velikom veselju našim navijačima nakon utakmice kada se slavilo do kasnih sati. A razočaranje mi je bilo poraz u posljednjem kolu protiv Zelengaja kada smo bili nekompletni,  kada sam igrao sa virozom...

Nemam baš nekih planova, ovdje u Dinamu  mi je jako dobro, a želje su mi da me u nastavku prvenstva zaobiđu ozlijede te da i dalje postižemo zapažene rezultate te tako  i dalje veselimo naše divne navijače.

Tako zbori Čepa koji unatoč brojnim i odličnim ponudama ostaje vjeran «modroj» boji i koji uživa u obiteljskom domu sa suprugom Josipom te sinom Leonardom i kćerkicom Lorenom.