Nogomet 01.08.2016. 09:26. Zadnja izmjena: 01.08.2016. 09:28.

NK Pušćine

Dejan Car: Prioritet nam je podići kvalitetu rada s mladima na višu razinu

Nogometni klub Pušćine odlično je organiziran te u Međužupanijskoj ligi Čakovec -Varaždin postiže zapažene rezultate. U minuloj sezoni završili su na 9. mjestu. Zamolili smo trenera NK-a Pušćine, Dejana Carakoji će biti na čelu stručnog stožera i četvrtu sezonu zaredom (što je rijetkost u našim klubovima) da podijeli svoje mišljenje o protekloj sezoni i planove za nadolazeću s nama:

Što se tiče prošle sezone, moram istaknuti da smo jako zadovoljni postignutim rezultatima. Tu prije svega ciljam na seniorsku ekipu i na poticanje sustavnosti rada u mlađim kategorijama. Što se tiče seniora ispunili smo zacrtani cilj, a taj je bio da budemo ozbiljan i konkurentan klub u 4. rangu natjecanja. Sezonu smo završili na 9. mjestu sa 39 bodova te smo bili rasterećeni borbe za opstanak u završnici prvenstva u toj kvalitetnoj i izjednačenoj ligi.

Dobivamo same pohvale od vodstva lige kao i od neutralnih navijača oko organizacije utakmica gdje navijačima želimo prirediti šou koliko je to moguće. Primjera radi u utakmici protiv nama najdražih protivnika NK-a Nedelišće loptu za igru je bacio avion u niskom preletu...

Povećali smo broj gledatelja na 200 (podaci iz COMET -a) u prosjeku što nas jako veseli i što je dokaz dobrog rada uprave u kojoj svakodnevno radi 15-ak aktivnih članova. S obzirom na nabrojeno, vjerujem da nije prepotentno reći da se s pravom možemo smatrati konkurentnima sa najboljim klubovima u našoj županiji u svim segmentima koje čine klub kvalitetnim. Da bi tako ostalo, morali smo zacrtati ciljeve za sljedeću sezonu svjesni da se moramo primiti posla još više nego do sada. Cilj je i dalje da budemo stabilan četvrtoligaš i da održimo taj broj gledatelja od prošle sezone.

Nažalost napustili su nas Malnar, Ribić, Katalenić, Vrbanec i Pintarić, ali vjerujem da smo napravili odličan posao sa prinovama. Tako su nam došli: Marko Roginić iz Bjelovara, Renato i Robert Punčec iz Cirkulana, Vladimir Mesec iz Varaždina, Kristijan Županić iz Zavrča te Antonio Vrček iz Sračinca. Započeli smo pripreme i planiramo u tom razdoblju odigrati četiri prijateljske utakmice te 2 utakmice kupa uz 20 treninga.

Htio bih napomenuti da nam je prioritet još više podići kvalitetu rada sa mlađim uzrastima te bih iskoristio priliku da ovim putem pozovem sve zainteresirane igrače od 2000.-2009. godišta da nam se pridruže. Mogu mene kontaktirati na broj mob: 091/519-1450 i vrlo rado ću im dati sve potrebne informacije oko rada naše nogometne škole.