Nogomet 04.07.2016. 13:27.

U sklopu Dana općine Mala Subotica

Dinamo iz Palovca pobjednik općinskog nogometnog turnira

Nogometni klub Dinamo iz Palovca pobjednik je tradicionalnog općinskog nogometnog turnira održanog minulog vikenda u Maloj Subotici. Turnir je organizirao NK Spartak u sklopu obilježavanja Dana općine Mala Subotica. Na  igralištu u Maloj Subotici, tijekom subote i nedjelje, sudjelovala su samo tri nogometna kluba koja trenutno djeluju u općini i to NK Dinamo Palovec, NK Omladinac Držimurec – Strelec i NK Spartak Mala Subotica.

U prvoj subotnjoj utakmici Dinamo je bio uvjerljiv protiv Spartaka, a konačni rezultat bio je 4:0 za Palovčane. Spartak nije bolje prošao ni u drugoj utakmici kada ih je s 2:0 pobijedio Omladinac. U trećoj utakmici Dinamo i Omladinac odigrali su miroljubivih 1:1.

Dobru igru i rezultat iz prethodnog dana igrači Omladinca nisu mogli ponoviti u utakmici za prvo mjesto koja je odigrana u nedjelju. Dinamo je poveo s 2:0, ali je Omladinac do kraja poluvremena izjednačio. U drugom dijelu igrači Dinama bili su puno efikasniji te je krajnji rezultat bio 5:3 za Dinamo. Iz NK Dinama dolazi i najbolji strijelac turnira Davor Štrok koji je postigao 5 pogodaka.

Najbolji strijelca Davor Štrok s općinskim načelnikom

Za NK Dinamo su nastupili Igor Erdelji, Benjamin Ignjić, Stjepan Jalšovec, Filip Jančec, Denis Janković, Roberto Janković, Matija Klekar, Mihael Kocijan, Ivan Križaić, Nino Marčec, Ladislav Nađ, Filip Novosel, Igor Škvorc, Dario Šmit, Valentino Štampar, Davor Štrok i Nikola Štrok. Trener Dinama je Ivan Dominić – Đoni.