Nogomet 11.06.2018. 12:09. Zadnja izmjena: 12.06.2018. 09:11.

Nogomet

Dražen Domiter: S pola stoljeća života igra za seniore

Dražen Domiter, iz Trnovca Bartolovečkog, danas je prvo ime NK-a Trnovec, iz istoimenog mjesta u Međimurju, kluba petoplasiranog u 2. ŽNL-skupina B. Nogometaš je to kojeg znaju i one generacije zaljubljenika u nogomet koje više ne dolaze na utakmice, ali ga znaju oni mlađi koji ga gledaju u dresu međimurskog drugoligaša. Danas 49-godišnjak, kako smo spomenuli, nogometaš koji je nogomet počeo igrati kao 10-godišnjak i to najprije u NK Trnje u rodnom Trnovcu Bartolovečkom. Igrao je od početka na zahtjevnom mjestu veznog igrača, ili kako on kaže na mjestu desnog bočnog. Talent i volja odveli su ga potom u varaždinske klubove Slobodu i Varteks, igrao je za NK Čakovec, Bojovnik i Majerje.

- Moja povezanost za sport datira od 10. godine. Najdulje bio sam u NK Trnovcu i NK Bojovnik, a najuspješnijim igračkim periodom smatram vrijeme u NK Varteksu jer se ipak radilo u prvoligaškom klubu u kojem sam stekao najviše igračkog iskustva.

Na naš upit, kako se snalazi među suigračima koji bi mogli biti sinovi, Dražen kaže kako mu je među njima super. Do kada?

- Na to još uvijek nemam odgovor jer još uvijek nisam razmišljao o tome, no i kada više neću igrati aktivno nogomet ću igrati rekreativno jer ne mogu bez njega, kazao je i dodao kako je najvažnija volja za ono što voliš.