Nogomet 22.07.2017. 10:19. Zadnja izmjena: 22.07.2017. 10:22.

Ovog vikenda vruća završnica u Prelogu

Ekipa Juga osvojila turnir Med vulicama

Turniri u sklopu Ljetnih noći Grada Preloga ulaze u najuzbudljiviju, završnu fazu. U petak se kompletirala lista polufinalnih parova u svim konkurencijama malog nogometa. Kod mlađih pionira ogledat će se NK Čukovec 77 i NŠ D. Kraljevec/Goričan te u drugom polufinalu CB Forum i Soboslikarski obrt Šelja. Tornado – Deram team i Kapljica – Art polufinalni su parovi malonogometnog turnira u konkurenciji starijih pionira na 37. memorijalu ing. Vladimira Skoka i Ljetnim noćima grada Preloga. Kod seniora, prvi polufinalni par su MNK Belica i Le Tressor&Oštrek gradnja, a drugi polufinalni par ovogodišnjeg memorijala bit će repriza prošlogodišnjeg finala između MNK Klub 75 i MIP Weylanda.

Odbojka na pijesku u subotu donosi utakmice četvrtfinala, polufinala i finalne utakmice.

Turnir Med vulicama osvojila je ekipa Juga, a prema zadovoljstvu i najavama svih koji su sudjelovali, svi jedva čekaju sljedeću godinu. Uz mali nogomet, u subotu će biti održano i natjecanje u povlačenju užeta. Sudjeluju ekipe: Komet, NK Mladost Komet, Horuk i Street bar – Eden.

U subotu na pozornici Ljetnih noći Grada Preloga svira Meta bend, a u nedjelju Neno Belan&Fiumens uz besplatan ulaz za finalni dan turnira!