Nogomet 28.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

FINALE KUPA MEĐIMURSKOG NOGOMETNOG SAVEZA – SENIORI 1.UTAKMICA

SLOGA – NEDELIŠĆE 0:1 (0:1)


ČAKOVEC – Igralište Sloge. Gledatelja: 400.Sudac: Božidar Kolarić (Novo Selo Rok). Pomoćnici: Matija Horvat i Davor Šupljika. Delegat. Dejan Kovač. Strijelac: 0:1 Slunjski (87 – 11 m).


SLOGA: Perčić, Obadić, Glad (72. Antonović), Kosalec, Sečan, Fučko, Žvorc, Jambrošić, Vugrinec, Zoka, Gyofi. Trener: Zoran Kraljić.
NEDELIŠĆE: Košir, M. Pintarić, Levačić, Kosir, Jagec (57. Trstenjak), Marčec (62. Egri), Topolnjak, Vizinger (66. T. Pintarić), Slunjski, Mesarić, Međimurec (88. Žganec). Trener. Goran Međimurec.
Crveni karton: Košir (57.minuta). 


Velik broj gledatelja očekivao je više od prvog finalnog susreta međimurskog kupa. Igralo se je previše kalkulantski, posebno u prvih 45 minuta kada bilježimo tek dvije opasne akcije. Prvu kada je domaći vratar Perčić dobro reagirao ispred Kosira koji se nije dobro snašao u završnici dobre akcije gostiju, a drugu u 32.minuti, ovaj je puta dobro reagirao gostujući vratar Košir, a nedovoljno snalažljiv bio je Gyofi. U drugom poluvremenu nešto bolje i uzbudljivije, posebno nakon 57.minute kada je opravdano isključen gostujući vratar Košir. Nakon greške Međimurca na sredini terena spriječio je domaćeg napadača Fučka ispred svog kaznenog prostora u izglednoj prilici za pogodak. Prije toga u 51.minuti priliku domaće dovesti u vodstvo propustio je Sečan, a u spomenutoj 57.minuti mladi Trstenjak koji je zamijenio Košira na golu istakao se je s dvije vrlo dobre intervencije. Antonović je pogriješio na sredini terena, to je iskoristio Međimurec kojeg su domaći obrambeni igrači u svom kaznenom prostoru nepropisno zaustavili, a opravdano suđeni kazneni udarac Slunjski je realizirao. U uzvratnom susretu 10.lipnja u Nedelišću domaći su favoriti, a oba su finalista osigurala nastup u pretkolu Kupa HNS-a. 

Izvor: 3135