Nogomet 02.10.2019. 08:20. Zadnja izmjena: 02.10.2019. 09:44.

Srijeda, 2. listopada

Humanitarna utakmica u Strahonincu: U novim dresovima za malog Tea!

U novim crnim dresovima sa crvenom "štraftom" nogometaši NK-a Strahoninec će danas, 2. listopada, ugostiti Bratstvo iz susjedne Savske Vesi. Utakmica počinje u 17 sati, a sav prihod od dobrovoljnih priloga namijenjen je liječenju Tea Škvorca, učenika trećeg razreda Osnovne škole Strahoninec. Teo boluje od takozvane bolesti "staklenih kostiju", ali se zato u vodi snalazi poput ribe te je osvajač niza medalja na plivačkim natjecanjima.

Teo Škvorc

Po jedno poluvrijeme igrat će seniori i veterani dvaju klubova među kojima vlada veliko lokalno rivalstvo, ali i još veće uzajamno poštovanje koje rezultira dobrom suradnjom. Rezultat je ovaj put u drugom planu, a Nenad Topličanec, predsjednik Strahoninca, poziva mještane oba naselja da se odazovu u što većem broju i pomognu "malom, a opet tak velikom Teu" kojeg uoči utakmice čeka još jedno iznenađenje...

Topličanec ujedno javno zahvaljuje svima koji su pomogli u opremanju ekipe Strahoninca za ovu sezonu, a naročito tvrtki Kabel-Mont iz Domašinca koja im je ovih dana donirala 20 kompleta novih dresova sa štucnama te još 50 polo majica.