Nogomet 25.07.2016. 11:44. Zadnja izmjena: 25.07.2016. 14:26.

Druga županijska liga

Igrači NK-a Venera PMP iz Svetog Jurja na Bregu prvenstvo su završili kao viceprvaci

U 2. međimurskoj ligi (skupina B) nogometaši NK-a Venera PMP iz Svetog Jurja na Bregu ostvarivali su odlične rezultate te su prvenstvo završili sa identičnim brojem osvojenih bodova kao i prvak Sloga, ali su bili slabiji u međusobnim susretima te je naslov prvaka otišao u Štrigovu.

Predsjednik kluba Siniša Perko nam je rekao: Bez obzira što nismo osvojili naslov prvaka lige i ovo je za nas s obzirom da imamo mladu ekipu veliki uspjeh stoga igrači i trener Krešimir Šenji zaslužuju pohvale. U novo prvenstvo ulazimo sa ekipom iz minulog prvenstva dok smo u nju uključili perspektivne juniore dok nam je pristupio i Šimunković. Uprava kluba odlično funkcionira pri čemu nam je za naredno prvenstvo cilj biti također u vrhu prvenstvene ljestvice.

Zahvalio je navijačima, upravi i sponzorima te svima koji su na bilo koji način pomogli funkcioniranju kluba.

NK Venera PMP -  na slici stoje, s lijeva nadesno: 

Ivan Škvorc, Roko Škvorc, Goran Kerman, Miroslav Pozder, Marko Srnec, Kristijan Hergotić, Matija Srnec, Zoran Peras, Siniša Perko (predsjednik kluba), Krešo Šenji (trener), Danijel Vuković. 

Čuče s lijeva: Matija Ovčar, Dominik Horvat, Ivan Buhanec, Lovro Toma, Sven Šenji, Dominik Toma, Ivan Glavina, Ivan Goričanec, Mihael Podvez.

Na slici nedostaju igrači Luka Vabec i Marko Kovačić.