Nogomet 05.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Iz Nogometnog kluba Sloboda Slakovec

Nogometaši Slobode Slakovec u nastavak prvenstva Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin kreću s 2.mjesta prvenstvene tablice. U planu je takav plasman zadržati do kraja prvenstva što bi bio veliki uspjeh ovog uzornog kluba, što pak  međutim ne znači da ne treba „napasti“ i Nedelišće čija momčad uvjerljivo kao jesenji prvak vodi na prvenstvenoj tablici i veliki, možda jedini je kandidat za naslov prvaka i viši stupanj natjecanja. 

 

Momčad Slobode pod vodstvom trenera Stjepana Peteka vrlo se intenzivno još od 16.siječnjapriprema za nastavak prvenstva, u momčadi su ostali svi iz jesenjeg dijela, priključili su im se pak dvojica novih po mišljenju struke kvaIitetnih igrača: Filip Vađunec i Zvonimir Panić koji je već igrao u Slobodi. Jedini problem s kojim se u klubu i momčadi suočavaju je loš teren zbog isto tako loših vremenskih uvjeta. Tako  će se svi dogovoreni pripremni susreti igrati na terenima suparnika: 7.veljače u Nedelišću s tamošnjim istoimenim sastavom, 14.veljače u maloj Subotici s Spartakom, 15.veljače u Vratišincu s Sokolom, 21.veljače u Stahonincu s tamošnjim istoimenim sastavom, a 22. veljače u susjednom Dunjkovcu/Pretetincu s Međimurcem.

 

-Nakon toga mislim da ćemo biti spremni za sva prvenstvena iskušenja i to dokazati već na prvoj utakmici 1.ožujka u Hrastovskom s Zadrugarom, rekao nam je trener Slobode Stjepan Petek.

Izvor: 3119