Nogomet 13.01.2018. 09:04. Zadnja izmjena: 13.01.2018. 09:29.

Nogometna reprezentacija Hrvatske

Izbornik reprezentacije Hrvatske Z.Dalić: Pripreme za iduće prvenstvo ponovo u Međimurju?

Završnici 3. po redu tradicionalnog klupskog malonogometnog prvenstva Međimurja na mantinele u dvorani NGC-a Aton Nedelišće, koji je igrano na terenu s umjetnom travom, uz brojne uglednike i gledatelje prisustvovao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Bio je zadovoljan viđenim, posebno igrom mladih snaga, a pohvalio je i organizaciju i gledatelje. S predsjednikom MNS-a i članom IO-a HNS-a Matom Kljajićem, međimurskim županom Matijom Posavcem i načenikom Općine Nedelišće Darkom Daniom podijelio je odličja najboljim seniorskim ekipama i pojedincima.

- Međimurje je poznato kao rasadnik mladih, perspektivnih i kvalitetnih nogometaša. Kao takvo kao regija zaslužuje imati drugoligaša, treba na tome i dalje raditi, siguran sa da će to na kraju biti uspješno riješeno.

Pitali smo ga i oko mogućnosti da se naši reprezentativci i prije odlaska na SP ponovo pripremaju u Toplicama Sveti Martin na Muri? - Zalagat ću se i predlagati da bude tako, u Toplicama Sveti Martin na Muri imamo odlične uvjete za dobre pripreme, a tu imamo i mnogo poklonika – ljubitelja nogometa i naše reprezentacije, svi su nam uvijek spremni biti na usluzi, završio je Dalić.