Nogomet 27.07.2016. 08:47. Zadnja izmjena: 27.07.2016. 11:46.

NK Mladost Komet Prelog

Josip Zvonarek: Plasmanom smo uglavnom zadovoljni!

Nogometaši NK-a Mladost Komet iz Preloga u minulom prvenstvu Međužupanijske lige Čakovec Varaždin završili su na vrlo dobrom četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice. Analizu protekle sezone dao nam je predsjednik kluba Josip Zvonarek koji je naglasio: Četvrtim mjestom na kraju sezone Međužupanijske lige uglavnom smo zadovoljniji jer smo prije početka prvenstva zacrtali cilj, a to je biti među prve tri ekipe.

Prvi dio prvenstva završili smo na odličnom drugom mjestu da bismo u nastavku zakazali te kroz pet utakmica osvojili tek 2 boda što je rezultiralo ostavkom trenera Šestana kojeg jako cijenimo, ali je očigledno došlo do zasićenja između njega i igrača. Za novoga trenera postavili smo Dušana Sraku što se ispostavilo kao odličan potez jer je uspio ekipu podignuti i do kraja je postizao vrlo dobre rezultate.

Koje su novosti što se tiče seniorske ekipe?

Što se tiče seniora ekipu će i dalje voditi trener Dušan Sraka dok smo u klub doveli Baksu iz Goričana i Sraku iz Cirkovljana, dva kvalitetna igrača. Iz kluba je otišao Habuš, naš dugogodišnji igrač kojem u ime kluba zahvaljujem na svemu što je dao od sebe.

Ostali igrači iz jesenskog dijela su ostali na okupu. Ambicije kluba su nam biti u vrhu prvenstvene ljestvice. Također bih posebno naglasio odličan rad naših juniora koje vodi Gregor Bunc. Četvoricu smo priključili seniorima.

Za kraj?

Zahvalio bih našem generalnom sponzoru koji je prepoznao kod nas odličan rad, zatim Gradu Prelogu i svima koji nam na bilo koji način pomažu te našim navijačima. Posebno bih zahvalio svojim suradnicima i članovima Uprave koji podnose veliki dio tereta kroz prvenstvo te posebno u organizaciji malonogometnog turnira i Ljetnih noći Grada Preloga.