Nogomet 31.10.2016. 11:08. Zadnja izmjena: 31.10.2016. 11:09.

European junior league cup

Kadeti i juniori NK-a Međimurje uspješni i u trećem kolu, na tablici su vodeći bez poraza

Mladi Čakovčani, kadeti i juniori NK-a Međimurje i dalje su uspješni u isto tako uspješnom i korisnom natjecanju – European junior league cupu u kojem sudjeluju mladi iz Austrije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske.

U 3. su kolu nakon dvije gostujuće pobjede ovaj put kao domaćini u Čakovcu pobijedili kadete i juniore NK-a Maribor i sada su bez poraza vodeći na tablici.

Kadeti pod vodstvom trenera Dragutina Naranđe bili su rezultatom 2:1 bolji od vršnjaka NK-a Maribor, igrali su dobro u finišu susreta nisu realizirali udarac s 11 metara za uvjerljiviju pobjedu. No i ovaj rezultat i pobjeda su prema viđenome apsolutno zasluženi. Igrao je sljedeći sastav: Hatlek, Patafta, Šimunić, Hranilović, Mezga, Čmrlec, Šupljika, Golubić, M. Pintar, Rališ i N. Novak (još su igrali: Švenda, Cimerman, Gašparić, Ivoš, Lukovnjak, Šimunković, F. Novak i Kirić), a strijelci su bili Čmrlec i Cimerman.

Juniori pod vodstvom trenera Matije Kristića također su pobijedili. U vrlo kvalitetnoj utakmici, s puno dobrih poteza bili su rezultatom 1:0 bolji od Mariborčana. Imali su još nekoliko šansi za uvjerljiviju pobjedu, u obrani nisu dozvolili gostima stvoriti niti jednu pravu šansu za pogodak što samo potvrđuje da su zasluženo pobijedili.

Među njima je već sada nekoliko igrača koji zaslužuju veću pažnju i igranje u prvom sastavu. Igrao je sljedeći sastav: Bratuša, Balent, Pajić, Šoštarić, Filipović, Mesarić, Pintarić, Deglin, Kirić, Golubić i Dežđek (još su igrali: Krivec, Babić, Antonović Zrna, Farkaš i Jambrošić), a strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Pajić.