Nogomet 05.02.2017. 13:55. Zadnja izmjena: 05.02.2017. 14:06.

Godišnja skupština

Kristijan Juras ponovno predsjednik nogometnog kluba Spartak

Sukladno očekivanjima, Godišnja skupština NK Spartaka iz Male Subotice donijela je promjene u vrhu kluba. Kristijan Juras novi je predsjednik (ovo mu je drugi predsjednički mandat) kluba iz Male Subotice koji je naslijedio Ranka Dominića. Podsjetimo, NK Spartak je jesenski dio prvenstva završio na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice 1. Međimurske lige.

"Ponesen emocijama i simpatijama prema klubu NK Spartaku i boljitku sportskog života u našoj sredini koja to sigurno zavrjeđuje, te uz podršku pojedinaca prihvatio sam tu funkciju. Poznavajući problematiku i rad prijašnjeg vodstva, kojeg nemam namjeru kritizirati, želim animirati cijelu našu sredinu na međusobnu suradnju", rekao nam je na početku razgovora Kristijan na upit što ga je navelo da se prihvati ove zahtjevne funkcije.

Kako čete ostvariti zacrtane ciljeve ?

"Dovođenjem nekoliko iskusnijih igrača i ozbiljnijem radu cijele ekipe, pod vodstvom trenera Marija Cvetka, u nastavku sezone cilj nam je stabilna sredina tablice.

Kakvo je trenutno stanje u klubu?

Sa 28.1.2017.g i službenom prozivkom počele su pripreme za proljetni dio prvenstva. Uz četiri treninga tjedno (vanjski teren, dvorana) planirane su i prijateljske utakmice, a u cilju što bolje uigranosti i fizičke pripreme naših igrača."

Za kraj?

"Završetkom započetih radova na unutarnjem uređenju klupskih prostorija, te planiranom vanjskom uređenju oko igrališta koristim priliku pozvati sve vjerne i one manje vjerne navijače da nam pomognu svojom podrškom, navijanjem te sponzorstvom u ostvarivanju željenih sportskih rezultata."