Nogomet 01.06.2018. 11:35. Zadnja izmjena: 01.06.2018. 11:35.

Finale

Kup MNS-a: Prednost Međimurju, uzvratni susret 6. lipnja

MEĐIMURJE 2

NEDELIŠĆE 0

Čakovec - stadion Mladosti. Gledatelja: 500. Sudac. Damir Klarić (Turčišće). Pomoćnici: Edvin Zobec i Davor Šupljika. Delegat: Krešimir Glavina. Strijelci: 1:0 Patafta (39), 2:0 Brcković (90)

Međimurje: Galoši, Munivrana, Brcković, Antonović, Pajić, Ptiček, Patafta, Marcijuš, Tkalčić (68. Sabol), Režić, Šarić. Trener Matija Kristić

Nedelišće: Kocijan, Martinović, Pintarić, Levačić (78. Vibovec), Brlenić, Filipović, Šimunić, Panić (80. Vizinger), Slunjski, Mesarić (73. Bađari), Pomper. Trener Zvonimir Panić

S ove slabe i ne baš zanimljive utakmice pamtit će se samo rezultat i kada se sve zbroji zaslužena pobjeda domaćih koji su igrali neborbeno, sporo, mnogo griješili u dodavanju, neki od njih neku „svoju utakmicu“.

U prvih 45 minuta uz ne baš učinkovitu inicijativu domaćih, bilježimo neiskorištenu priliku Patafte u 6. i posebno 15. minuti, poništeni pogodak istom igraču zbog zaleđa (?) te vodeći pogodak domaćih postignut u svega tri poteza. Gostujuća obrana i vratar pogriješili su, a Patafta je bio siguran realizator. U drugom poluvremenu više su inicijative, također ne baš previše učinkovite gostiju, koji će posebno pamtiti 59. minutu, kada su imali tri vrlo izgledne prilike izjednačiti, Galoši je dobrim intervencijama to spriječio, lopta je na kraju završila u korneru. Do 90. minute uglavnom nezanimljivo, kada se očekivao kraj susreta domaći su preko Brckovića postigli drugi pogodak. Na idealno dodavanje Marcijuša Brcković je s ruba gostujućeg kaznenog prostora bio precizan i postigao efektan pogodak.

  • Uzvratni susret igra se u Nedelišću 6. lipnja (srijeda) s početkom u 17:30, a obje su momčadi ulaskom u finale stekle pravo nastupa u pretkolu završnice Kupa HNS-a.