Nogomet 12.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

MALONOGOMETNI DVORANSKI TURNIR BELICA 2015.

Pobjednici NŠ Spartak, Bobani i NK Međimurec

 

 Tradicionalno NŠ Belica je protekle subote i nedjelje organizirala u dvorani OŠ Belica turnir mlađih kategorija U10, U12 i U14 na kojem se takmičilo sveukupno 28 ekipa. 

 

 U konkurenciji U12 prijavilo se je 13 ekipa dok je u prvoj polufinalnoj utakmici Međimurec minimalnim rezultatom pobijedio Klesarstvo Zrna a u drugoj utakmici ŠN Spartak sa 4:0 pobijedila je Vatrene. U utakmici za 3. mjesto Klesarstvo Zrna je nakon izvođenja sedmeraca pobijedila Vatrene 3:2 dok je utakmica završila u regularnom dijelu 1:1 a također i u finalu ŠN Spartak i NK Međimurec odigrali su bez pobjednika 1:1 dok su kod izvođenja šesteraca slavili nogometaši Međimurca. Za pobjedničku ekipu NK Međimurca nastupili su igrači; Ivan Cimerman, Franjo Goricaj, Dino Kirić, Nikša Šegović, Ivan Treska, Filip Posavec, Mihael Vugrinec dok je voditelj ekipe bio Nenad Balić. Najbolji strijelac turnira bio je Ivan Treska (Međimurec) sa 8 postignuta pogotka, za najboljeg igrača turnira proglašen je Dino Jančec (Spartak) dok je za najboljeg vratara izabran Patrik Horvat (Vatreni). Nagrade najboljim ekipama i pojedinca predao je ispred generalnog sponzora Metal Produkt Alen Bajrić.  U kategoriji u14 prijavilo se je 9 ekipa dok su u polufinalu Bobani pobijedili Međimurske lepe dečke 5:1, a u drugome Nikud Nikam minimalnim rezultatom pobijedila ekipu T.T.S.

U utakmici za 3. mjesto Međimurski lepi dečki pobijedili su T.T.S 1:0 dok je su u finalu Bobani (Jakov Pintarić, Denis Bušnja, Leonard Bistrović, Jakov Blagus, Jakov Mesarić, Antonio Đuranić). bili bolji od Nikod nikam rezultatom 2:0. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Denis Bušnja, najbolji strijelac bio je Leonard Bistrović (9 pogotka) a najbolji vratar Antonio Đuranić, Svi oni kao i najbolje ekipe primili su pehar, medalje i nagrade koje im je ispred organizatora predao Kristijan Đuranić.

 

U kategoriji U10 nastupilo je 5 ekipa dok su u  prvoj polufinalnoj utakmici ŠN Spartak pobijedila Slogu II 6:0, a u drugoj  SlogaI-Transporte Novak 0:2. U utakmici za 3. mjesto Transporti Novak svladali su SloguII 6:0 dok je u finalu ŠN Spartak (Samuel Taradi, Matija Herman, Toni Horvat, Petar Gazdek, Matej Kreslin, Aleks Mihov, Nikola Obadić. Karlo Lukman, Patrik Šoštarić, Leon Đurkin, Roko Juras-voditelj ekipe Željko Horvat). Najbolji strijelac turnira bio je Nikola Obadić (Spartak) 10 pogodaka, za najboleg igrača proglašena je Isabela Branilović (SlogaI) a za najboljeg vratara Samuel Taradi (Spartak). Najboljim ekipama i pojedincima prigodne nagrade, pokale i medalje predao je načelnik općine Belica Zvonimir Taradi.

 

Sama organizacija turnira bila je odlična generalni sponzor bio je Metal Produkt iz Belica, pokrovitelj turnira bila je Općina Belica dok je turnir pomogla i tvrtka Berko iz Čakovca. Korektno su sudili nogometni suci Jasmin Lozić i Željko Kovačić a turnir je vodio Davor Drvenkar.

Izvor: 3116