Nogomet 24.01.2017. 10:11. Zadnja izmjena: 24.01.2017. 10:36.

Sudjelovala 41 ekipa

Malonogometni turnir mlađih kategorija U-6, U-8 i U-10 odigran u Prelogu

Proteklog vikenda u organizaciji Nogometnog kluba Mladost Komet iz Preloga u odigran je malonogometni turnir mlađih kategorija U-6, U-8, U-10 na kojem je sudjelovala 41 ekipa. Među najmlađima, u kategoriji U-6, prvo je mjesto osvojila ekipa ŠN Lumen 1, druga je bila ekipa ŠN Sveti Martin, a treće mjesto je osvojila ekipa Međimurje.

Prve tri ekipe U-8

Najbolji je strijelac među najmlađima Viktor Dodlek iz trećeplasirane ekipe Međimurja, najbolji vratar Roko Valentak, a najbolji igrač Ivan Babok, oba iz pobjedničke ekipe ŠN Lumen 1. Nagrade najmlađima podijelio je Željko Sokač, predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet iz Preloga. Ekipa Škole nogometa Lumen osvojila je prvo mjesto u kategoriji U-8 pobijedivši vršnjake NK-a Mladost Komet nakon raspucavanju šesteraca dok je sama utakmica završila 0:0.

Treće mjesto osvojila je ekipa Slaven Belupa 1. Najbolji strijelac bio je Domagoj Maltar, a najbolji golman Teo Krznar, oba iz NK-a Mladost Komet 1. Najbolji igrač bio je Ian Tepšić iz ekipe Lumen. Nagrade je najboljima podijelio Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. U kategoriji U-10 nastupilo je šesnaest ekipa, a prvo mjesto osvojio je Varteks koji je u finalu bio bolji od momčadi Slaven Belupo 1. Treće mjesto osvojilo je Međimurje 1 pobijedivši nakon udaraca sa šest metara ekipu NK-a Mladost Komet 1, a Mladost Komet bila je četvrta.

Prve tri ekipe U-10

Najbolji je igrač bio Leon Novosel, najbolji golman Jan Hlapčić, a najbolji strijelac Fran Vidaković, svi iz pobjedničke ekipe Varteksa. Nogometni klub Mladost Komet zahvaljuje svim igračima, trenerima, sponzorima i posebno svim roditeljima na pomoći u organizaciji turnira.