Nogomet 08.07.2019. 11:39. Zadnja izmjena: 08.07.2019. 11:41.

Tikva open

Malonogometni turnir u Mihovljanu osvojila ekipa Parks

Tradicionalni malonogometni noćni turnir Tikva open održan je na igralištu NK Sloboda Mihovljan zadnji vikend u lipnju. Ove godine sudjelovalo je 12 ekipa seniora, šest ekipa u kategoriji djeca U-10 i isto toliko u kategoriji djeca U-8.

U seniorskoj kategoriji, nakon niza napetih i navijanjem popraćenih utakmica, pobjednik je bila ekipa Parks koja je u finalu pobijedila Caffe bar MG Mačkovec, treće mjesto zauzela je ekipa M&N sport, a četvrto FS Nada.

U natjecanju najmlađih, U-8 ekipa, najuspješniji su bili Međimurski lepi dečki, drugo mjesto pripalo je ekipi NŠ Omladinac – Sloboda, a treće ekipi NŠ Pušćine – Strahoninec. Međimurski lepi dečki bili su najbolji i u U-10 kategoriji, drugi su bili dječaci iz NŠ Pušćine - Strahoninec, a treći ŠN Sveti Juraj na Bregu. U tri dana turnira posjetitelji su uživali gledajući utakmice uz dobru glazbu i odličnu gastronomsku ponudu, a najboljim ekipama podijeljene su i prigodne nagrade. Organizatori su vrlo zadovoljni odlično održanim turnirom, zahvaljuju svima na odazivu i sudjelovanju te iduće godine očekuju još veći broj natjecateljskih ekipa.