Nogomet 15.07.2017. 08:39.

Mladi nogometaši

Marija Šantek i Leon Meglić primjeri odličnog rada Nogometne škole Međimurje/Čakovec

Da se u Nogometnoj školi Međimurje/Čakovec dobro radi, da se je dobro radilo, a nadamo se da će se i dalje dobro raditi govori niz podataka. Ovom prilikom izdvajamo dva.

  • Mlada Marija Šantek iz Novog Marofa na treninge u Čakovec svaki puta dolazi u pratnji roditelja, nije im teško osobnim autom preći 90-ak  kilometara. Radi se o vrlo perspektivnoj mladoj igračici, još pionirki, pred kojom je kako kaže voditelj Škole Hrvoje Goričanec lijepa nogometna budućnost. Već je standardna u pionirskom sastavu, igra u veznom redu, savladala je sve osnove nogometa .....
  • Spomenuti je potrebno i Leona Meglića (r. 2001.godine). On je ponajbolji mladi igrač koji je s nogometom počeo u čakovečkoj Školi, a danas je jedan od igrača u prvo i drugoligašu Zagrebu. Kako kažu stručnjaci pred njim je također lijepa nogometna budućnost. Koliko cijeni soje nedavne suigrače i trenere čakovečke Nogometne škole govori podatak da svaki puta kada je u Čakovcu navrati među prijatelje i druži se s njima na terenu i van njega.