Nogomet 20.01.2020. 08:04. Zadnja izmjena: 20.01.2020. 08:07.

Festival nogometa

Međimurje, Lumen i Slaven Belupo najbolji prvog dana u Prelogu

Prvog dana turnira u Prelogu, igrale su ekipe u kategorijama U7, U8, i U14. Turnir u Prelogu, Festival nogometa, okupio je preko stotinu ekipa u šest kategorija.

  • U kategoriji U8 naslov pobjednika osvojila je ekipa Međimurja, koja je u finalu pobijedila Mladost Komet sa minimalnih 1:0. Najboljim je igračem proglašen Viktor Baumhak, najbolji je golman bio Roko Jurović, a najboljim je strijelcem proglašena Ena Madić.
  • U kategoriji U14 najbolja je bila ekipa Slaven Belupa II, koja je u finalnoj utakmici nadigrala ekipu Nogometne škole Sloga. Najboljim je igračem proglašen Leon Bošnjak, a najboljim strijelcem Fran Vidaković, oba iz pobjedničke ekipe. Najbolji je golman u ovoj kategoriji bio August Varga iz Sloge.
  • U kategoriji sedmogodišnjka naslov je pobjednika osvojila ekipa Lumena, a najbolji su bili, igrač Roko Črnila, strijelac Mateo Mlinarić, a golman Vedran Pintarić. Nagrade su najboljima predali predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa te predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet Željko Sokač.