Nogomet 10.11.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:50.

MEĐIMURJE – VUKOVAR 1991 1:2 (1:1)

ČAKOVEC – SRC Mladost. Gledatelja: 120. Sudac. Goran Babić (Varaždin) . Strijelci: 1:0 Kokot (6), 1:1 Plum (25), 1:2 Šest (56).

MEĐIMURJE: Šafarić, Dodlek, Branilović, Mesarić, Novko  (81. Šimunić), Hranilović, Rebernik, Vuk (62. Begović), Golik, Pintarić, Kokot. Trener: Mario Kovačević.

 

Poraz koji to nije trebao i smio biti, gosti iako u oslabljenom sastavu uzeli su ponuđeno. Domaći su poraženi prvenstveno zbog ponovo kronične neefikasnosti, ovaj puta i slabe, spore  i dekoncentrirane igre u obrani pa su sada u nezavidnom položaju na prvenstvenoj tablici. Počeli su međutim dobro, već u 4minuti netko iz gostujuće obrane s gol crte je nakon udarca Vuka izbacio u polje, a u 6. minuti Kokot je odličnim udarcem s 16 metara nakon dobre kombinacije cijelog navalnog reda postigao vodeći pogodak. U 14. minuti Golik je udarcem s 18 metara pogodio prečku, iza toga  izgledne prilike koje nisu iskoristili Rebernik u 16. i Golik u 19. minuti. Prvi su puta gosti zaprijetili u 21. minuti, Šafarić je obranio udarac Šesta, a u istoj minuti pomoćni sudac Galinec zaustavio je vrlo izglednu akciju domaćih signalizirajući nepostojeće zaleđe. U 23.minuti nova prilika domaćih koju nije iskoristio Kokot, iskusni Burcsa je dobro reagirao  kao i u nizu „slučajeva“ prije i poslije toga. U 25.minuti iz drugog opasnijeg napada gosti su preko snalažljivog  Pluma uz „pomoć“ dekoncentrirane, slabe i spore domaće obrane postigli izjednačujući pogodak. U 36. dva je puta dobro intervenirao Šafarić, u 56. minuti bio je međutim nemoćan kada je na centru Pintarić pogriješio, domaćima je u intervenciji malo „zasmetao“ i sudac Babić, sve to je iskoristio nakon dobre akcije iskoristio Šest i postigao vodeći pogodak i vodstvo. Koje su gosti do kraja susreta uspjeli zadržati, pre4više su i odugovlačili igru, a domaći  više nisu bili toliko opasni i agresivni kao u 1. poluvremenu. iako su u 72. i 73. minuti mogli preko Hranilović i Rebernika promijeniti ishod. Prvi je glavom pucao malo preko, a drugi s ruba gostujućeg kaznenog prostora malo kraj gola.     

Izvor: 3107