Nogomet 03.11.2018. 07:41. Zadnja izmjena: 03.11.2018. 07:41.

Nogomet

Međužupanijska utakmica selekcija

U organizaciji Međimurskog nogometnog saveza na igralištu NK Dubravčana u Donjoj Dubravi odigrana je međužupanijska selektivna utakmica djevojčica (r. 2003. 2004.  2005.godine) Međimurske i Varaždinske županije. Cilj selektivnog procesa bio je okupiti djevojčice iz dvije županije koje su uključene u nogomet, a prisustvovalo je 36 djevojčica iz 7 klubova. Međimursku županiju su predstavljali ŽNK Katarina Zrinski Čakovec, NŠ Međimurje/Čakovec, NK Polet Sveti Martin na Muri i NK Dubravčan Donja Dubrava, a Varaždinsku ŽNK Lepoglava, NK Sloboda Varaždin i NK Vidovec.

Odigrana je i utakmica na temelju koje se je dobila povratna informacija o njihovim znanjima i sposobnostima. Nakon utakmice će se formirati mlada reprezentacija koja će 8. studenog u Novigradu Podravskom odigrati utakmicu s odabranim selekcijama Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Selekciji i utakmici prisustvovali su regionalni instruktori Hrvoje Goričanec i Sergej Milivojević te županijski instruktori Dragutin Naranđa i NikicaBunić.

Djevojčice MNS-a pod vodstvom trenera Dragutina Naranđe, Roberta Katanca i Brune Matoteka(Vlašić, Sermek, Damjanović, Mikulić, Huzjak, Puljić, Šantek Vugrinec, Blažon, Masten, Blagus, Hatlek, Golenko, Branović, Rešetar, Kuzmić, Lukman, Vizinger, Varga i Sedmak) bile su uvjerljive pobjedivši 11:1, a pogotke su postigle: Isabella Branović 4, Michelle Lukman 3, Greta Blagus 2, te Viktorija Golenko i Lana Huzjak po 1 pogodak.