Nogomet 19.12.2017. 13:24. Zadnja izmjena: 19.12.2017. 13:40.

Odlični nogometaši

Mladi nogometne škole Međimurje/Čakovec uspješni na brojnim turnirima

Mladi Nogometne škole Međimurje/Čakovec ovih su dana uspješno nastupili na tri jaka malo nogometna međunarodna turnira.

  • U Varaždinu na turniru kojeg je organizirao NK Varaždin, a na kojem su sudjelovale 32 ekipe iz Slovenije i Hrvatske u kategoriji mladih rođenih 2006. godine mladi Čakovčani nastupili su s dvije ekipe. Ekipa „Žuti“ (Hozjan, Lesjak, Štampar, Farkaš, Rodek, Petrinović, Dobša, Sabolčec, Dominić, Nikolić) osvojila je 3. mjesto, a ekipa „Crveni“ (Kovačić, Blagović, Domjanić, Ivaci, Čalopek, Kregar, Pejanović, Kovač, Novinščak) bila je pobjednik „utješne skupine-turnira“.
  • Početnici NŠ Međimurje/Čakovec rođeni 2009. godine nastupili su na turniru NK Rudara u Murskom Središću i između 16 ekipa sudionica osvojili 1. mjesto. S NK Slogom odigrali su 0:0, pobijedili su ŠN Peticu 3:0, ŠN Zelenko 2:0, u četvrtfinalu NK Rudar 4:0, polufinalu ŠN Zelenko/Dinamo 5:0, a u finalu nakon 1:1 bili su bolji u izvođenju šesteraca 2:1 s ŠN Luminom Varaždin. Igrali su: Trupković, Stamenković, Debelec, Šimunić, Štampar, Strbad i Ricardo da Costa.
  • U Murskom Središću su igrali i limači rođeni 2007. godine i u konkurenciji 24 ekipa osvojili su 2. mjesto. Do finala su pobijedili sve protivnike, u finalu su nakon neriješenog ishoda s NK Odranci (Slovenija) bili slabiji u izvođenju šesteraca. Igrali su: Zlatarek, Skoko, Posavec,a Novak Belović, Štefulj, B. Vlah, Arnaudovski, R. Vlah, Tkalčec, Ožura, Krčelić. Sve navedene susreta vodili su treneri: Marinko Horvat, Gordan Golik i Karlo Kosaalec.

Održana je i redovna Skupština NŠ Međimurje/Čakovec na kojoj su prihvaćena i pozitivno ocijenjena izvješća o radu s financijskim pokazateljima za 2017. godinu, te donijet program i plan rada i aktivnosti s, također, financijskim pokazateljima za 2018. godinu.