Nogomet 26.07.2018. 11:24. Zadnja izmjena: 26.07.2018. 11:26.

Koprivnica

MNK KLUB 75 KOTORIBA: Doprvaci Pan Ljetne lige u Koprivnici

Nakon što su lani bili treći, ove godine su nogometaši MNK Kluba 75 iz Kotoribe na Pan Ljetnoj ligi Koprivnica 2018. osvojili drugo mjesto. Da bi postali prvaci morali su biti precizniji u izvođenju kaznenih udaraca u čemu ih je nadmašila momčad Jelena Trade. U regularnom vremenu rezultat je bio 4:4. U polufinalu su svladali MOD sa 6:3 golovima Nađa (2), Gluhaka (2), Golenje i Pišpeka. Pehare i medalje najboljima su predali su gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Kotoripčanima je pripalo 8.000 kuna, a iz njihovih redova je i najbolji strijelac turnira Nikola Golenja, koji je zabio osam pogodaka.

Iz MNK Kluba 75 Kotoriba zahvaljuju organizatorima turnira te CB Ruža, CB Still i Staklarskom obrtu Berta na pomoći i podršci tokom turnira. Posebno se zahvaljuju navijačima koji su ih dolazili podržati u velikom broju tokom cijelog turnira i bili su im dodatni igrač na terenu.

Za MNK Klub 75 su igrali: Fodor, Čižmešija, Krušelj, Draguljić, Pišpek, Nađ, Matulin, Golenja, Lončar, Paveli, Gluhak; voditelji Marko Nađ i Borko Beliga.