Nogomet 02.10.2020. 08:16. Zadnja izmjena: 02.10.2020. 08:16.

I. liga

Nadmoćne mlade igračice iz Čakovca

Drugo prvenstveno kolo bilo je uspješno za mlade igračice Nogometne škole Međimurje-Čakovec. Obje ekipe bile su vrlo uvjerljive, igrom i rezultatom s vršnjakinjama ŽNK-a Split.

Pionirke su takav zaključak potvrdile 4:0 pobjedom, pod vodstvom trenera Gordana Golika igrao je sljedeći sastav: Bartolić, Tkalčec, S. Zorković, Županić, Čurin, Brzohalski, D. Horvat, Rogina, L. Zorković, B. Horvat, Huzjak (još su igrale: Tota, Kalšan, Zadravec, Šimatić i Fegeš), a strijelci su bile: S. Zorković 2, Čurin i Šimatić.

Kadetkinje su istim 4:0 rezultatom pobijedile Splićanke, pod vodstvom trenerice Stelle Gotal. a igrale su: Hatlek, Mikulić, Blažon, Damjanović, Varga, Puljić, Vizinger (61. K. Horvat), Sedmak (80. Rušec), Šantek (71. Kelkedi), Pintarić (80. Toth), Blagus (61. Ožura). Strijelci su bile: Blagus 2, Šantek i Vizinger.

NŠ MEĐIMURJE - ČAKOVEC

PRVA LIGA PIONIRI I KADETI: Mladi Nogometne škole ČakovecMeđimurje, točnije NK-a Međimurje i dalje su bez pobjede u 1. ligi pionira i kadeta. Protekli su vikend gostovali u Zagrebu i u oba su susreta poraženi od vršnjaka Dinama, istovjetnim 7:0 rezultatom. Slijedi susret s vršnjacima Intera Zaprešić, ovaj puta su domaćini i nadaju se povoljnom ishodu. ŽUPANIJSKA LIGA MLADIH U-11: Mlade igračice NŠ-a Međimurje-Čakovec nastavljaju s uspjesima u županijskoj ligi. Igraju u konkurenciji s dječacima, te su i dalje neporažene i s 13 bodova vodeće na tablici. Protekli su vikend u Kotoribi rezultatom 4:0 bile bolje od vršnjaka iz Škole nogometa donjeg Međimurja.