Nogomet 23.12.2015. 09:42. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

NK Mladost Komet iz Preloga

Najugodnije iznenađenje jeseni

Spuštena je zavjesa na jesenski dio natjecanja u Međužupanijskoj ligi Čakovec-Varaždin u kojoj je najugodnije iznenađenje zasigurno NK Mladost Komet iz Preloga koja je na kraju jeseni završila na odličnom drugom mjestu s tek tri boda zaostatka za vodećim Jalžabetom. Kroz 15 odigranih utakmica Preložani su ostvarili 10 pobjeda 2 neriješena dok su u tri navrata poraženi uz gol razliku 39:20 što im je donijelo 32 osvojena boda.

Predsjednik kluba je Josip Zvonarek kojemu pripadaju ogromne zasluge što NK Mladost Komet odlično funkcionira i djeluje u razgovoru nam je rekao:

- Jesenski dio prvenstva odigrali smo kvalitetno te smo završili na odličnom drugom mjestu stoga pohvale treneru Tomici Šestanu te igračima. Ovaj uspjeh plod je mladosti i iskustva te što među ekipom vlada jedno veliko zajedništvo. Naglasio bih da se odlično radi s mlađim kategorijama a potvrda toga su juniori kluba koji su pod vodstvom Gregora Bunca osvojili jesenski naslov prvaka i koji su nam budućnost kluba. Posebno bih spomenuo generalnog sponzora firmu KOMET koja nam financijski puno pomaže kao i Grad Prelogu te ostalim sponzorima i donatorima veliko im hvala na svemu. U nastavku prvenstva očekujem da ekipu zadržimo na okupu, da ćemo i dalje igrati dobar i dopadljiv nogomet ako nam se pruži prilika da pokušamo osvojiti i naslov prvaka lige. Na kraju bih čestitao svim ljudima dobre volje Čestit Božić i sretnu Novu 2016. godinu.