Nogomet 05.10.2016. 09:22. Zadnja izmjena: 05.10.2016. 09:28.

3. HNL - istok

Nekompletni Čakovčani lakše od očekivanja dobili Koprivničane

MEĐIMURJE – KOPRIVNICA 3:0 (2:0)

ČAKOVEC – SRC Mladost. Gledatelja: 150. Sutkinja: Kristina Veljačić (Čurlovac). Pomoćnici: Barbara Vidović i Petar Plevnik. Strijelci: 1:0 Hranilović (17), 2:0 Erić (21), 3:0 Golik (89).

MEĐIMURJE: Šafarić, Šimunić, Kristić, Branilović, Hranilović, Erić (90. Pintarić), Golik, Pajić, Marcijuš, Šimek (90. Dežđek), Ivanović (90. Deglin). Trener: Mario Kovačević.

Najave Koprivničana da će se iz Čakovca vratiti neporaženi bile su nerealne i prijetnja praznom puškom, domaći su lako, lakše od očekivanja zabilježili uvjerljivu i apsolutno zasluženu pobjedu. Tim važniju jer su igrali nekompletni, bez trojice iz standardnog sastava: Kćire, Mesarića i Čorića.

Već u 12. minuti nakon ubačaja s desne strane Hranilović je malo zakasnio poentirati, nije međutim zakasnio u 17. minuti kada je nakon vrlo dobre akcije i odličnog dodavanja Marcijuša rutinirano postigao vodeći pogodak. Četiri minute iza toga i drugi pogodak domaćih. Nakon udarca iz kuta Erić je s ruba gostujućeg kaznenog prostora bio precizan, Tihelka malo iznenađen i neodlučan.

Šteta da sutkinja Veljačić nije pustila prednost domaćima u 32. minuti kada su imali dobru akciju, kontru i priliku postići treći pogodak. U tom dijelu susreta gosti bez prilike ugroziti Šafarića, sve su im akcije završavale pred domaćim kaznenim prostorom. No početkom drugog poluvremena, u 50. minuti Pavlović je propustio realizirati vrlo izglednu priliku i susret učiniti neizvjesnim, pucao je kraj gola.

U 59. minuti i mladi Marcijuš mogao je bolje završiti jednu u nizu dobrih akcija domaćih, minutu iza toga iz povoljne pozicije, s ruba domaćeg kaznenog prostora Munivrana je pucao tik kraj desne stative, a u 79. minuti Koren je dobro prošao, dobio je samo žuti karton nakon vrlo grubog prekršaja nad Marcijušem.

Veliku priliku za treći pogodak domaćih nije iskoristio Ivanović u 82. minuti,iskupio se je međutim u 89. minuti kada je odličnim driblingom ostavio iza sebe nekoliko gostujućih igrača i onda odlično asistirao Goliku koji je rutinirano postigao treći pogodak za veselje na igralištu, klupi za rezervne igrače i u ponovo ne baš brojnom gledalištu.