Nogomet 17.01.2018. 12:03. Zadnja izmjena: 17.01.2018. 12:05.

Olično organiziran klub

NK "DINAMO" DOMAŠINEC: U slavljeničku godinu ušli s nizom uspjeha

Za NK Dinamo iz Domašinca predvođen predsjednikom Josipom Đurkinom minula godina bila je ispunjena samo uspjesima. Prvo su se okitili naslovom prvaka 1. međimurske lige, a u jesenskom dijelu prvenstva 4. HNL Čakovec / Varaždin  završili na trećem mjestu. - Godina za pamćenje. Nakon osvajanja naslova prvaka u viši smo rang ušli s ambicijama biti što bolje plasirani. Treće mjesto smatram realnim plasmanom. Takvi rezultati sigurno nisu došli sami od sebe, nego uz ozbiljan rad, pristup i  kvalitetu kolektiva, svih 18 igrača na čelu s trenerom Nikolom Goričancem. Ekipa nam je "prava" na terenu, a i izvan njega, govori Josip Đurkin

Kako ocjenjujete kvalitetu lige?

- Ova je liga izuzetno kvalitetna, nogomet je na puno višoj razini, svaka utakmica je praktički derbi i zanimljiva, pogotovo nama novajlijama u ligi, a i našim navijačima i ljudima iz okolnih mjesta koji dolaze na utakmice.

Čemu se nadate u proljetnom dijelu prvenstva?

- Osim Bađarija koji nas je napustio svi ostali igrači iz prvog dijela prvenstva će krenuti u pripreme. Uz dvoranu i vanjske terene koristit ćemo i novu   teretanu koju nam je na korištenje dala općina Domašinec. Vjerujem da u nastavku prvenstva možemo zauzeti jednu od glavnih uloga, osobito ako nas zaobiđu ozljede. Ove godine slavimo i pedeseti rođendan. Glavnu proslavu planiramo organizirati sredinom godine, veselicom za pamćenje, a pripremamo i monografiju. Zahvalio bih svima koji nam pomažu, nogometnoj školi na čelu sa Zvonimirom Ovčarom pa do sponzora, prijatelja kluba i navijača te posebno mojim suradnicima. Svi oni zaslužni su što je Dinamo danas kvalitetan i odlično organiziran klub, poručio je Đurkin.