Nogomet 19.12.2018. 11:26. Zadnja izmjena: 19.12.2018. 11:27.

Predstavljamo

NK Dinamo iz Palovca: Želja za 60. rođendan osvojiti naslov prvaka lige

Nogometaši Dinama iz Palovca završili su jesenski dio prvenstva 1. Međimurske lige na prvome mjestu s četiri boda prednosti u odnosu na Centrometal iz Macinca. U 15 utakmica ostvarili su 12 pobjeda dok su u tri navrata poraženi te su skupili 36 bodova. Igrači Dinama postigli su najviše pogodaka u ligi, 39, najbolji strijelac kluba je Karlo Baksa s 11 pogodaka, a ujedno su i primili najmanje golova, 14. Trener ekipe je Josip Šegović kojem pripadaju ogromne zasluge za odlične rezultate dok su tijekom jeseni boje kluba branili slijedeći igrači: Stjepan Jalšovec, Vladimir Pintarić , Marko Bujan, Filip Jančec, Stjepan Marčec, Kruno Švenda, Ladislav Nađ , Simon Vutek, Nino Marčec, Kruno Gajnik, Davor Štrok, Valentino Štampar, Ivan Križaić, Karlo Baksa, Fran Kocijan, Martin Marčec, Dario Šmit, Neven Cirkvenčić, Igor Škvorc, Dominik Palfi, Antonio Đuranić, Stjepan Marčec.

Odličnim rezultatima svakako je puno pridonijela i uprava kluba na čelu s predsjednikom Denisom Magdićom, kao i ostalim članovima uprave, a to su Matija Žulić, tajnik-blagajnik, te Dino Jančec, Petar Dominić, Danijel Žulić, Dario Klekar, Tomica Pintarić, Darko Žulić, Miljenko Rebernik, Boris Kocijan, Mihael Kocijan i Ivan Novak, Ivan Kolarić. Također treba spomenuti domare Tomicu Pintarića i Dražena Palfija koji uređuju sportski park Dinama koji je prekrasan. Jesenski naslov osvojen je zbog odlične atmosfere koja vlada u klubu i oko kluba. Osim što su igrači i uprava prava klapa na terenu i van njega, i infrastruktura kluba je dovedena u stanje kojeg se ne bi posramili ni mnogi klubovi u višim rangovima. Napravljena je komplet nova ograda oko igrališta, postavljeni su novi reflektori pod kojima se mogu odigravati noćne utakmice te nova zaštitna mreža iza golova.

Ambicije i želje kluba su da se zadrži igrački kadar i trener na okupu te uz poneko pojačanje i u nastavak prvenstva krenu odlično te se zadrži vodeća pozicija i osvoji naslov prvaka lige i ostvari plasman u viši rang natjecanja. To bi bila najljepša čestitka klubu za 60. rođendan. Za kraj ove izuzetno uspješne kalendarske i natjecateljske godine, uprava i igrači minule subote otišli su na zajedničko cjelodnevno druženje u posjetu štrigovskim vinogradima gdje su u odličnoj atmosferi proslavili laskavu titulu jeseni 1. Međimurske lige.