Nogomet 12.07.2018. 08:55. Zadnja izmjena: 12.07.2018. 08:55.

Predstavljamo prvake

NK Draškovec-Geothermae: Odlični rezultati na svim poljima

Nakon dvije sezone u 3. međimurskoj ligi, nogometaši NK-a Draškovec- Geothermae osvojili su naslov prvaka te se plasirali u 2. ligu. Pod vodstvom iskusnog trenera Branka Lipića u 22 odigrane utakmice ostvarili su 20 pobjeda i dva poraza uz gol razliku 92:17 i što im je donijelo 60 bodova. Boje kluba branili su: Dejan Cirkvenčić (vratar), Josip Vadas, Denis Bermanec, Marko Fleten, Luka Repalust (kapetan ekipe), Antonio Balent, Fran Balent, Filip Fleten, Damir Kranjec, Luka Lipič, Hrvoje Vugrinec, Hrvoje Kavran, David Matjačić, Hrvoje Slaviček, Kristijan Lipić, Leon Štabi, Luka Slaviček, Danijel Matjačić i Stjepan Slaviček.

Ekipu su činili većinom domaći igrači rođeni 1995. i mlađi, dok je najbolji strijelac kluba, ali i lige bio Luka Lipić s 35 golova. Upravni odbor kluba pobrinuo se za uvjete – obnovljene su svlačionice, prostor za suce i delegata, klupske prostorije kao i okoliš objekta. Za sljedeću godinu preostala je obnova krovišta i fasade. Za iduću sezonu najavljuju pojačanje s nekoliko juniora. Žele postati stabilni član 2. ŽL MNS te se boriti za sam vrh tablice.

Nove svlačionice kluba

Planira se i proslava povodom 70 godina sporta i nogometa u mjestima Draškovec i Hemuševec. Za Rokovo (16. kolovoza) najavljena je nogometna utakmica, a svečana sjednica potkraj godine. Spomenimo i originalni slogan kluba - Kraj stare Guljare zastava vijori i ona govori Draškovec je najbolji!