Nogomet 20.01.2017. 10:02.

II. županijska liga

NK Dubrava iz Sivice najveće je iznenađenje jeseni!

U minulom jesenskom dijelu II. međimurske lige (skupina A) najveće iznenađenje zasigurno su nogometaši NK-a Dubrava iz Sivice koji su jesen okončali na vrlodobrom drugom mjestu sa pet bodova zaostatka za vodećim Dinamom iz Palovca. Trener kluba je mlad, no odličan Jurica Kovač koji nam je u analizi izuzetno uspješne jeseni rekao:

Nakon odigranog prošlog prvenstva u kojem smo završili na 10. mjestu uprava kluba na čelu sa odličnim predsjednikom Damirom Kerovcem u ljetnom je prijelaznom roku dovela mahom naše igrače koji su igrali u drugim klubovima (Mučić, Sermek, Sabol, Varga, Paler te Krištofić) što se pokazalo kao pun pogodak.

Pripremni period odradili smo maksimalno ozbiljno, odgovorno te u prvenstvu postizali zapažene rezultate koji su nam donijeli trenutno drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Pohvalio bih igrače ali i upravu kluba koja nas odlično prati i igračima omogućuje odlične uvjete za rad. Posebno bih naglasio da u ekipi vlada veliko prijateljstvo među igračima kako na terenu tako i van njega što je i ključ uspjeha.

Kakvi su planovi za proljeće?

S pripremama započinjemo početkom veljače, a želja nam je zadržati postojeći igrački kadar te se možda i pojačati kako bismo i u nastavku postizali zapažene rezultate, a, ako nam se ukaže prilika, da pokušamo i preuzeti vodeću poziciju na prvenstvenoj na ljestvici.

Trener Kovač je i trener mlađim uzrastima ŠN Zelenko Novakovec / Dinamo Domašinec. Djeca ga jako vole jer im svakim treningom usađuje nova nogometna znanja.