Nogomet 17.01.2020. 09:04.

Pripreme

NK Međimurje Čakovec: Stižu li pojačanja?

Nogometaši čakovečkog Međimurja ponovo su na okupu i uvelike se pripremaju za proljetni, odlučujući dio drugoligaške prvenstvene sezone. Nakon uvodnih riječi predsjednika kluba Marijana Uršanića trener Damir Lepen-Jurak poveo je igrače na terene SRC-a Mladosti na kojima svakodnevno treniraju.

Odigrat će i osam pripremnih utakmica kako bi se početak proljetne sezone - 21. veljače i utakmica s Hrvatskim dragovoljcem u Čakovcu - dočekao što spremnije i motiviranije. S trenerom Lepenom-Jurakom u stručnom stožeru su Darko Stamenković - trener vratara, Davor Kovačević - kondicijski trener i Luka Sklepić - fizioterapeut, uz podršku direktora Miljenka Dovečera koji nam je napomenuo da se pregovara s nekoliko kvalitetnih igrača - potencijalnih pojačanja. U NK-u Međimurje trenutno treniraju Koprić, Jesenović i Bulić - vratari, Hranilović, Hudeček, Hajdinjak, Patafta, Fadić koji se je nakon polusezone vratio iz Poleta (SMNM), Brcković, N. Hlišć, Dodlek, Čikvar, Ivančić, Ikić, Ceraj, Knezović, Zanjko, Šimičić, Vidović, Meglić i Rališ, kao i mladi iz juniorskog sastava: Bacinger, Cimerman, Lesar, Alili i Novak.

Iz Kluba su s istupnicom otišli Marić i S. Hlišć, a bez istupnice i odobrenja Kluba s varaždinskim istoimenim prvoligašem na pripremama je i kapetan Međimurja Ivan Novoselec. Ako se u međuvremenu odgovorni iz dva susjedna kluba ne dogovore - podliježe disciplinskim sankcijama.