Nogomet 12.10.2016. 08:39.

III. HNL - istok

NK Međimurje izgubilo protiv Bjelovara uglavnom zbog grešaka

BJELOVAR – MEĐIMURJE 3:2 (0:0)

BJELOVAR– Gradski stadion. Gledatelja: 150. Sudac: Nenad Vargović (Virovitica). Strijelci: 1:0 Purić (51), 1:1 Ivanović (55), 2:1 Ivančić(57), 3:1 Rajić (89), 3:2 Marcijuš (90).

MEĐIMURJE: Šafarić, Branilović (84. Pajić), Kćira, Kristić, Šimunić, Hranilović (68. Mesarić), Golik, Šimek, Marcijuš, Ivanović, Erić. Trener: Mario Kovačević.

Utakmice Čakovčana s Bjelovarom uvijek su bile neizvjesne, takva je bila i ova. Čakovčani su unatoč slaboj igri mogli proći i bolje da su manje griješili, jer upravo zbog grešaka primali su pogotke i to je osnovni razlog nepotrebnog poraza. U prvom poluvremenu ništa značajnije, domaći su jednu akciju završili udarcem u stativu, a diskutabilna je 45. minuta kada sudac Vargović nije dosudio prekršaj na Ivanoviću u domaćem kaznenom prostoru.

U drugom poluvremenu sve najvažnije dogodilo se od 51. - 57. minute. Domaći su vodeći pogodak postigli preko Purića u 51. minuti nakon greške Čakovčana, Ivanović je poravnao ishod, a Ivančić je brzo iza toga, u 57. minuti, iskoristio još jednu grešku čakovečkih igrača i postigao drugi, ponovo vodeći pogodak. U 83. minuti mogli su Čakovčani poravnati ishod, Mesarić je međutim pogodio stativu, a u finišu susreta Rajić je postigao pobjedonosni treći pogodak za domaće. Marcijuš je u zadnjim trenucima utakmice uspio samo smanjiti poraz, ne i dojam.

Možda će bolji dojam ostaviti u subotu kad su domaćini Belišću (15 sati SRC Mladost). Ukoliko žele i dalje konkurirati za vrh pobjeda je imperativna, Varaždin im bježi sada već 6 bodova.