Nogomet 22.03.2016. 13:21. Zadnja izmjena: 22.03.2016. 13:30.

Treća nogometna liga - istok

NK "Međimurje" pobijedio NK "Mladost" iz Antina na lošem terenu

ANTIN – Igralište Mladosti. Gledatelja: 150. Sudac: Matej Vuković (Đakovo). Strijelci: 0:1 Vuk (33), 0:2 Ujlaki (72).

MEĐIMURJE: D.Šafarić, Branilović, Kristić, Hranilović, Šimunić (73.Mesarić), Golik, N. Šafarić, Šimek, Ujlaki (82. Pintarić), Petrović, Vuk (87. Marcijuš). Trener: Mario Kovačević.

Nastavak pobjedničke serije Čakovčana. Iako su za protivnika imali zadnjeplasiranu momčad Lige, morali su se dobro oznojiti i boriti da zabilježe očekivani i važni uspjeh. Imali su za  „protivnika“ izuzetno loš, grbav, klizav i uski teren gdje je bilo teško kontrolirati loptu.

Zato su uz stalnu inicijativu već u prvih 45 minuta propustili realizirati niz izglednih prilika. U 33. minuti vodeći je pogodak postigao Vuk. U drugom poluvremenu slično, uz 2-3 prilike Nikola Šafarić je pogodio stativu, a drugi pogodak koji je riješio pitanje pobjednika postigao je Ujlaki.

U drugom su poluvremenu za razliku od prvih 45 minuta i domaći igrali bolje, imali su nekoliko dobrih akcija te dvije-tri prilike. Dejan Šafarić se, međutim, nije dao iznenaditi, branio je standardno dobro i već četvrtu utakmicu nije primio pogodak. Valjda ga neće primiti ni u subotu kada su Čakovčani domaćini momčadi Oriolika (SRC Mladost 15 sati).