Nogomet 31.07.2018. 13:49. Zadnja izmjena: 01.08.2018. 12:28.

Nogomet

NK Međimurje: Počele pripreme i kontrolne utakmice

U ponedjeljak 16. srpnja počeli su s pripremama nogometaši čakovečkog Međimurja, ovaj put za nastup u Drugoj ligi. Pod vodstvom trenera Matije Kristića i njegovog pomoćnika Darka Stamenkovića trenirat će se svaki dan, utorkom i četvrtkom u firmi prof. Tomice Debelca „Urban fit“ radit će se na fizičkoj pripremljenosti, a u planu je odigrati desetak susreta. Da će treninzi i cijele pripreme biti zahtjevni uvjerili smo se već na prvom treningu koji je održan na SRC-u Mladosti nakon kratkog pozdrava svim sudionicima od strane direktora Stjepana Hamonajca.

Prvom treningu osim mladog Jurice Antonovića koji je poslom otišao u Njemačku prisustvovali su svi igrači iz protekle sezone, a to znači: Marko Galoši (vratar), Ivan Režić, Nino Patafta, Ivan Ptiček, Filip Škvorc, Elvis Sabol, Mario Munivrana, Karlo Malenović, Nino Brcković, Martin Pajić, Marko Šarić, Jan Marcijuš, Igor Tkalčić i mladi iz Nogometne škole Edvin Bratuša (vratar), Leon Rališ i Matija Farkaš. Trenirali su i novi igrači o čijem će se ostanku u klubu odlučiti nakon desetak dana priprema i igranja kontrolnih susreta: Luka Nemec (vratar), Vinko Pušić, Nebojša Karamarković, Karlo Marić, Marko Trojak, Robin Zanjko i nakon povratka sa studija Danijel Vuković.

Nakon što su odigrali dva pripremna susreta sa zagrebačkim HAŠKOM i Bednjom, tijekom tjedna slijede dvije nove provjere: 25. srpnja u Nedeljancu s tamošnjim četvrtoligašem i 28. srpnja u Zagrebu s drugoligašem Lučkom.