Nogomet 06.12.2016. 09:11. Zadnja izmjena: 06.12.2016. 09:16.

Međužupanijska liga Čk - Vž

NK Rudar iz Murskog Središća jesenski dio sezone završio na sedmom mjestu

Nogometaši NK-a Rudar Mursko Središće, aktualni viceprvaci Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin iz protekle dvije prvenstvene sezone, jesenji su dio nove prvenstvene sezone završili na 7. mjestu (15 5 6 4 27:16 21).

Moglo je i moralo biti bolje, rekao nam je sportski direktor kluba Smiljan Liklin, nismo imali dovoljno sportske sreće potrebne u ovakvim prilikama pa su nas neki rezultati u ovako izjednačenom prvenstvu kakvo je naša Liga djelomično zaobišli. Na nekim utakmicama zakazala je efikasnost, tu je i nedovoljna koncentracija, a i svi su se protivnici na nas posebno „brusili“ i pripremali.

Nemam inače zamjerki na igrače i trenera, tako razmišljaju i u upravi, svi su oni uglavnom dobro i profesionalno odradili sve postavljene zadatke, u pauzi prvenstva ćemo se svi maksimalno posvetiti organizacijskim pitanjima i problemima kako bismo odlučujući, drugi dio prvenstva dočekali maksimalno dobro pripremljeni i motivirani. Pripreme bi trebale početi između 15. i 20. siječnja, do tada ćemo razgovarati i nadam se uspjeti dogovoriti suradnju s nekoliko potencijalnih pojačanja na određenim igračkim pozicijama i onda dobro motivirani i pripremljeni pokušati ponovo biti u samom vrhu prvenstvene tablice.

Stručni stožer i igrački kadar iz prvog dijela prvenstva ostaje na okupu što je posebno važno, podrška naše uprave nije upitna i do sada je bila maksimalna, svoj će udio u našim realnim nastojanjima, to sam siguran dati i naši vjerni gledatelji, završio je Liklin.