Nogomet 03.12.2016. 09:16. Zadnja izmjena: 03.12.2016. 09:16.

Međužupanijska liga Čk - Vž

NK Sloboda iz Slakovca prvi dio sezone završio na 12. mjestu, najavljuju pojačanja

Nogometaši NK-a Sloboda Slakovec prvi su dio prvenstvene sezone 2016. / 17. Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin završili na 12. mjestu (15 4 4 7 17:22 16) što nikog u klubu ne zadovoljava, uoči početka prvenstva najave i očekivanja bile su daleko veće.

Točno, svi smo nezadovoljni, rekao nam je šef stručnog stožera i trener Stjepan Petek, ima, međutim, za to određenih objektivnih i subjektivnih razloga. Osnovni, da ne kažem i jedini razlog, je taj da nismo imali adekvatni igrački kadar. U jeku sezone tri su se igrača ozlijedila, a dva prestala s aktivnim igranjem pa smo ostali na 10 - 11 prvotimaca, plus nekolicina iz juniorskog sastava.

To bi bio problem i za jače i poznatije sredine nego je naša pa je zato osnovni zadatak za vrijeme prvenstvene pauze iznaći adekvatna rješenja oko kompletiranja igračkog sastava. No, i uz sve to mogli smo i morali rezultatski bolje proći, na utakmicama gdje smo poraženi nedostajalo nam je koncentracije i bolja efikasnost.

Razgovaramo već s 3 - 4 pojačanja, tako da se u drugom dijelu prvenstva možemo uputiti u borbu za plasman u gornjem dijelu tablice. To je realnost, to od nas očekuju naši vjerni navijači, imamo za to dobru logistiku i uvjete, završio je Petek i na kraju još dodao da kao četvrtfinalisti Kupa MNS-a imaju i tu određene i realne ambicije.