Nogomet 16.11.2016. 09:44. Zadnja izmjena: 16.11.2016. 09:50.

III. HNL - istok (M)

NK-u Međimurje presudila kombinacija teškog terena, suđenja i nedostatka učinka

OSIJEK II – MEĐIMURJE 2:0 (1:0)

OSIJEK – Gradski stadion. Gledatelja: 150. Sudac: Ante Bundović (Bjelovar). Strijelci:1:0 Špoljarić (42 -11 m), 2:0 Špoljarić (82 ).

MEĐIMURJE: Šafarić, Branilović, Kristić, Hranilović, Šimunić, Golik, Šimek, Dežđek (66. J. Mesarić), Erić (88. Pintarić), Ivanović, L. Mesarić. Trener: Mario Kovačević.

Iako nisu igrali loše, Čakovčani su na kraju poraženi, mladi su Osječani bili po teškom, terenu spretniji i sretniji. Šteta, u odnosu na ostale rezultate u posljednja dva, tri kola mogli su igrači trenera Kovačevića biti čak i na vodećoj poziciji, ovako su trenutno treći. U prvom su poluvremenu imali terensku inicijativu, nekoliko dobrih udaraca na gol i isto tako dobrih akcija, nažalost bez konkretnog učinka.

Domaći su to iskoristili na taj način da su u 42. minuti iz kaznenog udarca postigli vodeći pogodak. Tu Čakovčani imaju određenih primjedbi, jer je kaznenom udarcu koji je bio dosta diskutabilno dosuđen, prethodilo zaleđe jednog domaćeg igrača.

U drugom su poluvremenu Čakovčani nastojali poravnati rezultat, imali su inicijativu, nisu međutim opet bili dovoljno konkretni pa su domaći u finišu susreta nakon greške Čakovčana postigli drugi pogodak i oni se veselili pobjedi.

U nedjelju, 20. studenog u pretposljednjem prvenstvenom kolu Čakovčani su domaćini ekipi Vukovara 1991. Igra se u 13,30 sati na SRC-u Mladost.