Nogomet 30.12.2019. 08:10. Zadnja izmjena: 30.12.2019. 09:30.

Sveti Juraj na Bregu

NK Venera PMP: Brzim nogama stigli do vrha

Ne tako davno NK Venera PMP iz Svetog Jurja na Bregu bila je u samome vrhu međimurskog nogometa igrajući i u ligama izvan Međimurja. Slijedio je pad, te je klub završio u II. međimurskoj ligi gdje je postizao solidne rezultate. U minuloj sezoni II. međimurske lige skupina B, Venera PMP dosegla je odlične rezultate koji su joj donijeli trenutno vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Kroz 16 odigranih utakmica Venera je ostvarila 12 pobjeda 2 neriješena rezultata dok je u dva navrata izgubila postignuvši 41 primivši 20 pogodaka što joj je donijelo 38 osvojena boda ili šest više od prvog pratitelja NK Strahoninca.

Pod vodstvom trenera Stivena Lacka jesenski naslov osvojili su nogometaši; Martin Perčić, Valentino Tomašić, Luka Vabec, Matija Ovčar, Leo Kerman, Lucijan Pintarić, Rafael Škrobar, Filip Levačić, Ivan Buhanec, Tomislav Tomašić, Dražen Hudoletnjak, Ivan Glavina, Dino Novak, Dino Levačić, Ivan Goričanec, Gabriel Mihalić, Fran Meglić, Luka Horvat, Karlo Šopar, Marko Ovčar, Siniša Perko, Karlo Marciuš. Najviše pogodaka kroz jesen postigao je Filip Levačić ukupno deset zgoditaka. 

Klub nema upravu kluba već je najveći teret na leđima mladih igrača koji održavaju teren i predsjedniku Siniši Perku koji se jako trudi osigurati optimalne uvjete za rad. Uskoro trebala održati godišnja skupština kojoj bi se trebalo izabrati novo vodstvo. 
Iz Kluba zahvaljuju Općini Sveti Juraj na Bregu na podršci, kao svim prijateljima koji su na bilo koji način pomogli, kao i vjernim navijačima posebno Veprovima koji su ih zdušno bodrili u utakmicama.