Nogomet 17.01.2018. 12:26. Zadnja izmjena: 17.01.2018. 12:27.

Skupština

NK VIDOVČAN DONJI VIDOVEC: Godina financijske konsolidacije

Održana je godišnja izvještajna skupština NK Vidovčan iz Donjeg Vidovca. Na početku  je predsjedavajući Željko Dolenec pozvao nazočne da minutom šutnje odaju počast Blažu Jakupaku, klupskoj legendi, koji je preminuo prije godinu dana. O radu kluba govorio je predsjednik Nikola Friščić istaknuvši da je 2017. bila godina financijske konsolidacije. Prema riječima  blagajnika Zorana Matulina kroz klupsku blagajnu je  'prošlo' 309.000 kuna. 

Trener seniora Nikola Pišpek koji je  naslijedio Roberta Katanca, podsjetio je da su zauzeli peto mjesto s 26 osvojenih bodova, pet manje iza četvrte Croatie iz Orehovice. U proljetni dio natjecanja momčad planira ući s pomlađenim  kadrom.
Ivan Vidović, trener uzrasta u-14 u koji su uključeni i nogometaši kotoripskog Graničara izrazio je zadovoljstvo rezultatima. Iz generacije je čak 11 igrača ušlo u sastav juniora. Veterani pak su postali doprvaci. Najavljen je i novi projekt uz Dane općine Donji Vidovec kao i međunarodni veteranski turnir sa sudionicima iz Mađarske, Slovenije i Austrije. 

Skupština je na njihove vlastite zahtjeve razriješila i članove Uprave Brunu Bočkaja, Dalibora Hujsa, Matiju Šestaka i Zorana Matulina II. Novi članovi su Robert Dominić, Luka Škoda, Dorian Petrić i Nikola Pišpek.

Uz predstavnike mjesnih udruga, skupštinu su pozdravili i općinski načelnik Josip Matulin te zamjenik župana Josip Grivec koji je i sam član Kluba.