Nogomet 31.07.2018. 10:42. Zadnja izmjena: 31.07.2018. 10:44.

Donji Vidovec

NK Vidovčan: Novi trener Mario Cvetko

Pred novo prvenstvo u 2. ŽNL-skupina A kod seniorskog sastava NK Vidovčan je najveća promjena ta što će seniore voditi novi sportski učitelj. Bit će to Mario Cvetko iz Čehovca. On je na tom mjestu naslijedio Nikolu Pišpeka.

- Nažalost, Nikola je podnio ostavku jer mu je draže voditi djecu, a oboje mu je prenaporno, pojasnio je Nikola Friščić, predsjednik NK Vidovčan. Naime, Nikola se uključio u rad Škole nogometa Graničar/Vidovčan. Novi trener je početak priprema zakazao za danas (ponedjeljak 23. rujna). Predsjednik je dodao kako klub nastavlja s politikom uvođenja mladih, domaćih igrača s pokojim iskusnijim i zbog prisile. Naime Donji Vidovec se nalazi usred bazena platežno moćnijih Graničara Kotoriba, Mladosti Sveta Marija, Dubravčana Donja Dubrava, Graničara Legrad, a uvođenje svojih smatraju ispravnom klupskom politikom.

- Nismo nerealni da bi očekivali 1. mjesto, ali nadamo se dobroj godini, dobroj igri i dobroj atmosferi. Što se tiče mlađih kategorija, ostajemo partneri u Školi nogometa s Graničarom te se nadamo još boljoj suradnji ove godini, rekao je Friščić.