Nogomet 21.03.2016. 11:44. Zadnja izmjena: 21.03.2016. 12:08.

1. HNL - 12. kolo (Ž)

Nogomet: Pobjeda Trnave u sudačkoj nadoknadi pogotkom Leone Požgaj, poraz Čakovčanki

PREGRADA - TRNAVA 2:3

Odlične vijesti stižu nam iz Pregrade gdje je Trnava ostvarila pobjedu od 3:2. Trnava je povela 2:0 pogocima Nagy i Cicijelj da bi domaće nogometašice poravnale na 2:2.

U sudačkoj nadoknadi nakon ubačaja Leona Požgaj glavom postiže pogodak vrijedan pobjede. Trnava je nastupila u sastavu; Sipina, V. Požgaj, Nagy, Klarić, Herman, Markan, L. Požgaj (Obadić), Bregar, Bjelić (Jurčec), Korpar, Cicijelj. Trener: Nikola Markan.

 

KATARINA ZRINSKI – AGRAM 1:2

MIHOVLJAN – Igralište Slobode. Gledatelja: 50. Sudac: Marin Horvat /Čakovec/. Strijelci: 1:0 Krog /12/, 1:1 Kolar /73/,1:2 Bučić /78/.
KATARINA ZRINSKI: Šoltić, Mikolaj, Kušteljega, Vugrinec /75. Vurušić/, Krog, Kovačić, Zadravec, Sirotković, Horvat, Đula, Brežni. Trener: Mladen Kuček.

Domaće su od ove za njih važne utakmice s pravom očekivale više. Na očekivanjima je međutim ostalo, igrale su slabo i na kraju su zasluženo „kažnjene“ porazom. Na početku nije tako izgledalo, već u 12. minuti Krog je postigla vodeći pogodak, iza toga još nekoliko dobrih akcija i neiskorištenih prilika. To su gošće, koje su znale iskoristiti slabu igru i greške domaćih u obrani, za svega pet minuta u finišu utakmice kaznile, postigle su dva pogotka i na kraju se obranile od sada već dosta neopasnih napada domaćih.