Nogomet 11.02.2017. 09:01. Zadnja izmjena: 11.02.2017. 09:16.

Treninzi

Nogometaši čakovečkog Međimurja pripremaju se za nastavak prvenstva

Nogometaši čakovečkog Međimurja dvadesetak dana vrlo intenzivno, svaki dan unatoč ne baš dobrih vremenskih uvjeta, treniraju i pripremaju se za skori nastavak prvenstva. Odigrali su i tri pripremne utakmice, sva su tri puta pobijedili (Heviz 3:1, Strnec 4:1, Sloboda 4:1) te imaju nekoliko novih igrača koji su se brzo i dobro uklopili u sastav.

- Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom priprema, dobro se radi, a igrači pokazuju veliku želju za dokazivanjem. Nema ozljeda što je također znak da se dobro radi, fizički smo već sada dobro pripremljeni, uskoro počinjemo raditi na taktičkom planu, rekao nam je trener Mario Kovačević.

Imate nekoliko novih igrača: Režić, Munivrana, Težak, Oštrek, Slunjski, Sabol...?

- Sve koje ste nabrojili bit će pojačanja, tu je i većina iz jesenjeg dijela prvenstva i nekoliko najperspektivnijih iz juniorskog i kadetskog sastava pa ćemo opet imati kvalitetan sastav i upustiti se u borbu za vrh prvenstvene tablice. Na do sada odigranim prijateljskim utakmicama to smo već dijelom dokazali. Po malo se već i vide konture najbolje jedanaestorice, na idućim kontrolnim susretima nastavit ćemo s uigravanjem, nadam se pod boljim vremenskim uvjetima, završio je Kovačević i naglasio da imaju tijekom priprema dobru logističku potporu odgovornih u klubu, posebno predsjednika Marijana Uršanića.

Odigrat će dva pripremna susreta: u srijedu, 15. veljače u Koprivnici s tamošnjim istoimenim sastavom, a u subotu, 18. veljače u Čakovcu (SRC Mladosti 14 sati) s Bjelovarom. U klubu su s velikim zadovoljstvom primili poruku iz Osijeka, u kojoj im se odgovorni 3. HNL-e – istok zahvaljuju na odličnoj organizaciji Plenuma klubova 3. HNL-e istok.