Nogomet 16.01.2016. 08:22. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Iz NK Međimurje

Nogometaši čakovečkog Međimurja s pripremama počinju u ponedjeljak

Nogometaši čakovečkog Međimurja s pripremama za proljetni i odlučujući dio prvenstva 3.HNL-e istok počinju u ponedjeljak 18.siječnja u 14,30 sati na stadionu Mladosti Čakovec. Tu će biti centar za cijeli tijek priprema, kombinirat će se i rad u teretani i na atletskim terenima, svi očekuju da će vremenski uvjeti biti povoljni i da će pripreme uspjeti. Trener Mario Kovačević, kojemu će u radu pomagati njegov pomoćnik i stručnjak za treninge s vratarima Darko Stamenković, dogovorio je odigravanje 9 pripremnih, kontrolnih susreta. 

Utakmice prije prvenstva

Prvi susret prije prvenstva je na rasporedu u srijedu, 27.siječnja u Varaždinu s tamošnjim istoimenim treće ligašem. Slijede susreti u subotu, 30.siječnja u mađarskom Hevizu s tamošnjim istoimenim sastavom, u utorak, 2.veljače u Bedenici sa Strmcem, subotu, 6.veljače u Čakovcu s prvoligašem Interom Zaprešić, iza toga u srijedu, 10.veljače u slovenskom Veržeju s tamošnjim istoimenim sastavom. Nastavak je u subotu, 13.veljače u Koprivnici s B sastavom Slaven Belupa, u nedjelju, 14.veljače u Macincu s članom Međužupanijske lige Centrometalom, a posljednje dvije utakmice prije početka prvenstva Čakovčani će odigrati, prvo u srijedu,17.veljače s članom 2.ŽNL-e Pobjedom u Gornjem Hrašćanu, te u subotu, 20.veljače u Čakovcu sa Zelinom.


S obzirom na to da su na okupu ostali svi igrači iz 1.dijela prvenstva očekuje se da će se svi oni dobro odmoreni i motivirani naći već na prvom treningu, a kasnije „odraditi“ i cijeli tijek, kako kaže Kovačević napornih i zahtjevnih priprema. To su: D. Šafarić, Jasenović,Bezek, Šimunić, Dodlek, Mesarić Branilović, Režić, Kristić, Karlovčec, Župan, N. Šafarić, Pintarić, Kolarić, Ujlaki, Kokot, Vinković, Petrović, L. Vuk, Sačer, Marciuš, G. Vuk, Malenović, i nekoliko juniora iz NŠ-e Međimurje/Čakovec.