Nogomet 06.02.2017. 11:07. Zadnja izmjena: 06.02.2017. 11:14.

Motivirani za nastavak prvenstva

Nogometaši Međimurca (Dunjkovec/Pretetinec) nisu zadovoljni jesenskim plasmanom

Nogometaši Međimurca (Dunjkovec/Pretetinec) koji su jesenski dio prvenstva Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin završili na 8. mjestu, s pripremama za odlučujući dio prvenstva počeli su 21. siječnja. Trenira se 4-5 puta tjedno na igralištu i dvorani, a u planu je odigrati 5-6 pripremnih utakmica.

- Nitko u klubu nije zadovoljan jesenskim plasmanom, morali smo i mogli bolje, rekao nam je trener Želimir Orehovec koji je momčad preuzeo tijekom jeseni. Moramo zato proljeće dočekati maksimalno pripremljeni i motivirani. Svi u klubu od ambiciozne uprave na čelu s predsjednikom Mišelom Ganzerom i naši vjerni gledatelji očekuju bolji plasman na kraju prvenstva. Radi se dobro unatoč lošim vremenskim uvjetima, igrački smo se pojačali na deficitarnim pozicijama i zaoštrili igračku konkurenciju, imamo dobru logističku potporu pa to mora na kraju dati vidljive rezultate.

Za sada su došli u klub: Novak, Šostarić, Orehovec, Prekupec, Hrušoci i Zadravec, od ozljede se oporavio Strahija, a prijelazni rok je još u tijeku pa su moguće još neke promjene. Važno je i da su svi igrači došli na početak priprema dobro motivirani, bez ozljeda pa trenutno računam na slijedeće igrače: Prekupec, Sutnjak, Hrušoci, Šostarić, Balić, Katalenić, Conjar, Hrustek, Vabec, Piškor, Hlapčić, Saša i Darijan Treska, Strahija, Kregar, Novak, Zadravec, Orehovec i Cimerman, završio je Orehovec.