Nogomet 29.07.2016. 10:48.

NK Međimurec Dunjkovec / Pretetinec

Nogometaši Međimurca žestoko u pripreme za novu sezonu Međužupanijske lige!

Nogometaši Međimurca (Dunjkovec Pretetinec) rano su počeli s pripremama na novu prvenstvenu sezonu Međužupanijske lige Čakovec - Varaždin, četiri puta tjedno treniraju od 9. srpnja, u planu im je odigrati i 7 pripremnih - kontrolnih susreta.

Ono što smo prvo zapazili na jednom od treninga je mnogo novih igrača, to su: Črnko, Pofuk, Katalenić, Nikić, Medved, Strahonja, Sutnjak, G. i L. Hadžić i Marciuš. Uz njih novi trener Rado Mlakar ima na raspolaganju i igrače koji su u protekloj prvenstvenoj sezoni osvojili 6. mjesto, to su: Balić, Herceg, Hrustek, Vabec, Darijan i Saša Treska, Piškor, Kregar i Cimerman.

Ciljevi su jasni i realni, u novom prvenstvu biti još bolje plasiran, u samom vrhu tablice, rekao nam je predsjednik kluba Mišel Ganzer i nastavio:

Obzirom da smo se plasirali u završnicu - pretkolo hrvatskog Kupa što je veliki uspjeh kluba, želimo i tu, uz povoljan ždrijeb, dobrom igrom osigurati nastup među 32 najbolje hrvatske momčadi našeg najmasovnijeg natjecanja. Moram obavezno istaknuti i dobre uvjete za rad zahvaljujući entuzijazmu i zalaganju svih članova naše agilne uprave te podatak da smo svi u klubu maksimalno angažirani oko organizacije tradicionalnog, sada već 18. po redu međunarodnog turnira mladih 'Međimurec 2016.' iz kalendara HNS-a i UEFA-e.