Nogomet 10.05.2016. 13:05. Zadnja izmjena: 10.05.2016. 13:13.

Treća liga istok

Nogometaši Međimurja odigrali neriješeno s Bjelovarom

MEĐIMURJE – BJELOVAR 1:1 (0:1)

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 250. Sudac:Ivan Molvarec (Ferninadovac. Strijelci: 0:1 Orač (37), 1:1 Hranilović (59).

MEĐIMURJE: D. Šafarić, Šimunić (85-Ujlaki), Režić, Petrović, N. Šafarić, Hranilović, Vuk, Šimek, Golik, Sambolec (73.Mesarić), Pintarić. Trener: Mario Kovačević.

Mnogo toga događalo se je na utakmici dva protivnika koji se dobro poznaju. Utakmici koja nije zadovoljila, koju je obilježilo slabo suđenje, simuliranje i dosta gruba igra te odugovlačenje igre od strane gostiju, a posebno nesportsko ponašanje njihove klupe ne čelu s trenerom Mario Kosom.

Već na početku susreta, u 2. minuti na dodavanje Vuka Petrović je bio u prilici postići vodeći pogodak, pucao je iz povojne pozicije glavom preko gola. Iz prvog ozbiljnijeg napada gostiju, Ostrman je s 20-ak metara pogodio prečku, a onda u 37. minuti ni krivi ni dužni gosti su došli u vodstvo. Slobodni udarac s 25 metara iskosa izveo je Orač, domaća obrana, posebno vratar Šafarić iznenađeni i neodlučni pa je lopta, na veliko iznenađenje svih, završila u mreži. U tom dijelu susreta domaći su imali inicijativu, međutim vrlo neučinkovitu, prvenstveno zbog spore igre.

U drugom poluvremenu i dalje inicijativa i nešto boja igra domaćih. U 49. minuti nakon namjernog igranja rukom Muniza sudac mu je „oprostio“ i nije mu dodijelio drugi žuti karton, iza toga u 53.minuti na idealno dodavanje Golika iskusni Nikola Šafarić nije iskoristio veliku priliku postići izjednačujući pogodak. To je međutim uspjelo mladom Hraniloviću 59. minuti kada se je najbolje snašao u gužvi pred Gavranovićem nakon što je Vuk izveo udarac iz kuta. Od 82. minute gosti su igrali s 10 igrača - zbog drugog žutog kartona „pocrvenio“ je Kuprešak, domaći nisu iskoristili brojčanu prednost. U 85.minuti velika dilema, Vuk je u gostujućem kaznenom prostoru nepropisno zaustavljen očiglednim prekršajem, a sudac Molvarec iako u blizini nije se oglasio. U 90. minuti je Vuk iz povoljne pozicije pucao glavom kraj gola.