Nogomet 12.09.2018. 09:49. Zadnja izmjena: 12.09.2018. 09:55.

2. HNL

Nogometaši Međimurja osvojili bod u Šibeniku

ŠIBENIK 2

MEĐIMURJE 2

Šibenik – stadion Šubičevac. Gledatelja: 500. Sudac:Jakov Titlić (Hrvace). Strijelci: 0:1 Marcijuš (16), 0.2 Munivrana (21), 1:2 Oberg (48), 2:2 Panđa (90+2).

MEĐIMURJE: Nemec, Munivrana (71. Škvorc), Brcković (66. Malenović), Pajić, Režić, Pušić, Marić (51. Tkalčić),Hranilović, Zanjko, Patafta, Marcijuš. Trener: Matija Kristić.

Novi uspjeh Čakovčana, šteta da nije bio potpun i da se s pobjedom nisu vratili u Čakovec. Bilo je prilika, no i osvojeni bod veliki je uspjeh, posebno jer je ostvaren na teškom gostovanju kod donedavnog prvoligaša. Posebno su dobro igrači trenera Kristića igrali i odigrali u prvih 45 minuta kada su osim pogotka Marcijuša i Munivrane imali još nekoliko prilika za uvjerljivije vodstvo. No i domaći su u završnici tog dijela susreta imali dvije velike prilike srećom po Čakovčane nisu ih iskoristili.

U drugom poluvremenu više inicijative domaćih koji su već u 48. minuti smanjili rezultat i iza toga diktirali igrom do kraja susreta. Imali su i nekoliko dobrih akcija i prilika, Čakovčani su ih uspjeli anulirati i uspješno se braniti, a rijetko brzim kontrama ugrožavati domaćeg vratara. Kad se je očekivao kraj susreta i njihova pobjeda, domaći su nakon prekida u drugoj minuti sudačke nadoknade uspjeli postići pogodak i izbjeći poraz.  

Osvojenim bodom u Šibeniku Čakovčani su i dalje u vrhu tablice, nadamo se da će tako i ostati nakon petka kada su domaćini ekipi Sesveta. Utakmica se igra na SRC-u Mladosti u večernjem terminu, počinje u 18 sati.