Nogomet 25.01.2017. 19:55.

NK Međimurje

Nogometaši Međimurja počeli s pripremama

Nogometaši Međimurja, aktualni prvaci Treće lige – istok počeli su s pripremama za odlučujući dio prvenstva. Nakon što su ih pozdravili Stjepan Hamonajec i predsjednik kluba Marijan Uršanić, trener Mario Kovačević odmah ih je odveo na prvi trening. Trenirat će se svaki dan, koristit će se i atletska staza i teretana SRC-a Mladosti, a u planu je odigrati sedam pripremnih utakmica.

Prvom treningu odazvalo se je 27 igrača. Uz standardne iz jesenjeg dijela prvenstva: Deana Šafarića, Matije Kristića, Domagoja Hranilovića, Matea Branilovića, Leonarda i Jakova Mesarića, Patrika Šimunića, Nine Žvorca, Martina Pajića, Emanuela Pintarića, Nenada Erića, Roberta Dežđeka, Roberta Šoštarića, Ivana Deglina, Patrika Kirića, Luke Mezga, Jana Šimunovića, Matije Težaka i Filipa Patafte, tu su bili i novi: Dejan Slunjski, Ivan Režić, Karlo Težak, Elvis Sabol, Stjepan Oštrek i Mario Munivrana te Danijel Radeljić i Emanuel Vladić koji su trenutno na probi. Istovremeno su iz kluba su otišli: Karlo Šimek i Gordan Golik u susjedni Varaždin, Jan Marcijuš u prvoligaški sastav Splita i Luka Ivanović.

Što se tiče planova do kraja prvenstva oni su jasni i ostvarivi – plasman u sam vrh tablice i sportskim načinom pokušati ponoviti prošlogodišnji uspjeh - osvojiti naslov prvaka i plasman u 2. ligu. Proljetni dio prvenstva počinje 4. ožujka kad Čakovčani gostuju u Ždralovima kod Mladosti.