Nogomet 23.01.2019. 08:55. Zadnja izmjena: 23.01.2019. 08:55.

Pripreme

Nogometaši Međimurja počeli s pripremama za odlučujući dio prvenstva

Nogometaši Međimurja počeli su s pripremama za drugi, odlučujući dio prvenstva. Kako je rekao trener Matija Krstić, trenirat će svaki dan, nekad i dva puta, a u planu je odigrati 10 pripremnih utakmica. Zadnji dio priprema odradit će u Vodicama od 17. do 24. veljače.

- Svi igrači su dobro motivirani došli na prvi trening, vidi se da se tijekom pauze nisu opustili, važno je da se tijekom priprema nitko ne ozlijedi i da dobro pripremljeni dočekamo početak prvenstva i prvu utakmicu 2. ožujka u Solinu protiv istoimenog protivnika, zaključio je Krstić.

Pripreme budno prati sportski direktor Miljenko Dovečer koji je izrazio zadovoljstvo da su već prvog dana priprema treningu nazočili svi igrači na koje se trenutno računa, a to su: Marko Galoši, Luka Nemec, Ivan Režić, Ivan Ptiček, Nino Brcković, Karlo Malenović, Vinko Pušić, Martin Pajić, Mateo Branilović, Filip Patafta, Ivan Novoselec, Igor Tkalčić, Josip Domagoj Hranilović, Robin Zanjko, Karlo Marić, Matija Farkaš, Mateo Jakšić (na posudbi iz NK Osijeka), Nino Patafta, Mario Munivrana, Jan Marcijuš, Marko Trojak, Leon Rališ i Ivan Ikić (na posudbi iz NK Osijeka).

MURA 05 – MEĐIMURJE        3:1

  • Poraz u prvoj pripremnoj utakmici

Prvu prijateljsku utakmicu nakon pet dana priprema Čakovčani su odigrali u susjednoj Sloveniji, u Murskoj Soboti s tamošnjim slovenskim prvoligašem Murom 05. Nakon što su domaćini, koji su s pripremama daleko odmakli, prvi dio susreta dobili 3:0, u drugom dijelu Čakovčani su preko Patafte (11 m) smanjili rezultat te imali prilika i za bolji krajnji ishod. No, obzirom da su tek počeli s pripremama nisu razočarali unatoč porazu. Igrao je sljedeći sastav: 1. poluvrijeme: Nemec, Branilović, Režić, Pušić, Malenović, Jakšić, Hranilović, Tkalčić, Marcijuš, Ikić, Munivrana, 2. poluvrijeme: Hatlek, Pajić, Novoselec, Ptiček, Brcković, Zanjko, Marić, Patafta, Trojak, Farkaš, Rališ - trener: Matija Kristić. (jf)