Nogomet 20.09.2019. 10:01. Zadnja izmjena: 20.09.2019. 10:07.

ŽNK Katarina Zrinski

Nogometašice ulaze u novu sezonu

Nakon ljetne pauze, odrađenih priprema i odigrane tri pripremne utakmice, nogometašice ŽNK Katarina Zrinski iz Čakovca u nedjelju ulaze u novu prvoligašku sezonu.

S obzirom na to da je liga smanjena s deset na osam klubova i da će se igrati trokružno, jasno je da je pred Čakovčankama jako naporna i zahtjevna sezona. Manje klubova znači i veću koncentraciju kvalitetnih igračica, pa će u svaku utakmicu naše igračice morati ulaziti s maksimalnom ozbiljnošću u borbi za svaki bod.

U prijelaznom roku klub se pojačao sa četiri nove igračice, a to su Anđela Ćurić, Simona Mendaš, Paula Petak i Melisa Žužić, za koje vjerujemo da će biti od velike pomoći treneru Nevenu Kreslinu u ostvarivanju zadanih ciljeva.

Prva prvenstvena utakmica igra se u nedjelju, 22. rujna, u 16 sati u Novom Selu Rok protiv uvijek neugodne ekipe ŽNK Neretva iz Metkovića i ovom prilikom iz kluba pozivaju sve navijače i prijatelje kluba da dođu i daju podršku našim igračicama.

Napominjemo da su i pionirke i kadetkinje prošli vikend također ušle u novu sezonu. S trenerima Dragutinom Naranđom i Brunom Glavakom pionirke su iz Karlovca donijele tri boda dok su kadetkinje upisale prvi poraz. Za njih se prvenstvo nastavlja u subotu u 11:30 na domaćem terenu, gdje će im protivnice biti mlade nogometašice ŽNK Rijeka i želimo im da nastave s dobrim igrama i upišu nove bodove.